ΑΙΓΙΟ: Επιχειρηματίας άνοιξε ξανά το μπαρ του παρόλο που είχε σφραγιστεί

04.08.2020 / 5:38
beach_bar_mykonos-750x430

Στη σύλληψη δύο ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης, στο Αίγιο και την Πάρο, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, την Κυριακή, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, στο Αίγιο ο ιδιοκτήτης μπαρ, που είχε σφραγιστεί γιατί δεν τηρούσε κανένα μέτρο, συνελήφθη γιατί χθες… το άνοιξε κανονικά. Ο δεύτερος συνελήφθη στην Παροικιά Πάρου, γιατί σύμφωνα με τα τετραγωνικά έπρεπε να είχε 13 άτομα στο κατάστημα του και είχε 31. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Σημειώνεται ότι σε έξι μπαρ που έγινε έλεγχος στη Νάουσα της Πάρου δεν διαπιστώθηκε παράβαση.

Χθες, βεβαιώθηκαν 304 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης και κόπηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ. Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ σε ταξιδιώτη που δεν είχε συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα PLF (Passenger Locator Form).

Συνολικά από την 1η Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 27 παραβάσεις σε καταστήματα, (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τετραγωνικών μέτρων επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα