Αιγιάλεια: Το «κίνημα του νερού» πνίγει τον δήμο!

23.09.2020 / 18:54
γκο-36-15

Η μαζικότητα της νέας γενικής συνέλευσης κατοίκων του Διακοπτού, με θέμα τις αυξήσεις που έχουν επιβληθεί στο νερό ύδρευσης και άρδευσης, επιβεβαίωσε πως στην Αιγιάλεια, ανδρώνεται το «Κίνημα του νερού»

.Η συνάντηση κατέληξε σε ψήφισμα, με το οποίο θεωρεί άδικες και μη ανταποδοτικές τις νέες τιμές, όπως επίσης εκφράζει αντιρρήσεις για την ιδιωτικοποίηση του αρδευτικού νερού.


Ηδη αρκετά μέλη της συνέλευσης προωθούν πόρτα – πόρτα το ψήφισμα αυτό, με σκοπό να υπογραφεί από την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου της περιοχής και να παραδωθεί στον δήμαρχο Δ. Καλογερόπουλο, στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και στην ΔΕΥΑΑ, ώστε να λάβουν σοβαρά υπόψη την πραγματική βούληση των κατοίκων και να προβούν στις αντίστοιχες κινήσεις.

Το «Κίνημα για το νερό» θα μεγαλώσει κι άλλο, με γενικές συνελεύσεις που προγραμματίζονται και σ’ άλλες κοινότητες, για τους ίδιους λόγους. Ο κόσμος αγανακτά και εκδηλώνεται, μετά τα «πανάκριβα» τιμολόγια ύδρευσης, που φτάνουν στα σπίτια του, όπως επίσης και τα «υπερδιπλάσια» και «παράνομα έναντι» της ΔΕΥΑΑ, για την αρδευτική περίοδο.
Επίσης, συγκροτούνται συλλογικά όργανα για να διεκδικηθεί η ακύρωση των «άδικων» αυξήσεων.

πηγή: Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα