Αίγιο: Συνάντηση εργασίας για την παραμονή του παρατήματος του Πανεπιστημίου Πατρών

30.09.2020 / 17:06
γκο-1-191

Πρόσκληση σε συνάντηση εργασίας απέστειλε προς όλους τους βουλευτές Αχαΐας ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ώστε να υπάρξει διάλογος και να αναζητηθούν παρεμβάσεις και λύσεις για χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία της Αιγιάλειας.

Στην ατζέντα της συνάντησης, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα, περιλαμβάνεται η διαχείριση των απορριμμάτων, η παραμονή και ενίσχυση του παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αίγιο, η συνέχιση της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Αιγίου με ενίσχυση προσωπικού κ.α.

Στην επιστολή του προς τους βουλευτές, ο κ. Καλογερόπουλος σημειώνει: «Όπως γνωρίζετε, ο Δήμος Αιγιαλείας αντιμετωπίζει πολλά χρονίζοντα προβλήματα. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη συνάντηση και σας ευχαριστώ γι’αυτό.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και των επόμενων ενεργειών για την περαιτέρω προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων (σκουπίδια κλπ.) και ικανοποίησης των αιτημάτων της Αιγιάλειας (ΤΕΙ, ΔΟΥ κλπ.), σας καλούμε σε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα