«Έφυγε» στα 54 του χρόνια ο αυτοκινητιστής ταξί, Χρ. Λουκόπουλος

22.10.2020 / 4:56
keria-22

Ένα αγαπημένο πρόσωπο της Αμαλιάδας ο ταξιτζής Χρήστος Α. Λουκόπουλος, «έφυγε» χθες από τη ζωή μόλις στα 54 του χρόνια.

Ο Χρήστος Λουκόπουλος, γνωστός και με το παρατσούκλι «Μπούκος», αντιμετώπιζε κυρίως τον τελευταίο χρόνο σοβαρά προβλήματα υγείας.

Με ηρεμία και με την στήριξη της οικογένειας του, προσπαθούσε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα και να επιστρέφει στην πιάτσα για να δουλέψει στην πλατεία Αγ. Αθανασίου.

«Έφυγε» στα 54 του χρόνια ο αυτοκινητιστής ταξί, Χρ. Λουκόπουλος 2

Χαρακτηριστική, εξάλλου, φυσιογνωμία της πλατείας, ο Χρήστος περίμενε στο παγκάκι της πιάτσας ή όρθιος δίπλα στο ταξί, καπνίζοντας και συζητώντας με συναδέλφους και περαστικούς, έχοντας άποψη για πολλά θέματα.

Το τελευταίο διάστημα όμως η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί και είχε «χαθεί» από την δουλειά, κάτι που ήταν εμφανές εξάλλου στην «πιάτσα» των ταξί της πλατείας.

Τα τελευταία 24ωρα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου δυστυχώς χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο χαμός του Χρήστου Λουκόπουλου, γέμισε θλίψη τους συναδέλφους και τους συμπολίτες του.

Ο ίδιος, συνέχιζε την οικογενειακή παράδοση αυτοκινητιστών ταξί, «των Λουκόπουλων», όπως έχει μείνει, όπως εξάλλου και τα συγγενικά του πρόσωπα, οι οποίοι είναι επί δεκαετίες στο επάγγελμα.

Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα του πουν το τελευταίο «αντίο» σήμερα στις 4 το απόγευμα, εκ του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας.

patrinews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα