Ένταση στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ.: Ένσταση Σκανδάμη κατά Σολωμού, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του

07.09.2020 / 8:06
solomou_skandamis

Τη θέση του ….αναπληρωματικού βουλευτή Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αχαΐα θέλει ο Μαρίνος Σκανδάμης ο οποίος προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κράτους ζητώντας ακύρωση ψηφοδελτίων, επί της ουσίας δηλαδή βάλλοντας εναντίον της αναπληρωματικής βουλευτή του κόμματος  Κατερίνας Σολωμού η οποία είχε αναδειχθεί πρώτη σε σταυρούς τόσο κατά την καταμέτρηση στο πρωτοδικείο όσο και κατά την επανακαταμέτρηση που είχε ο ίδιος ο Μαρίνος Σκανδάμης ζητήσει.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι το γεγονός ότι ο κ. Σκανδάμης σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr μετά την επανακαταμέτρηση που ζήτησε και στην οποία η κ. Σολωμού αναδείχθηκε πρώτη με 15 σταυρούς, (στην καταμέτρηση του Πρωτοδικείου η διαφορά υπέρ της ήταν 8 σταυροί) είχε έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο της να μην προχωρήσουν σε ενστάσεις.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Κατερίνα Σολωμού να μην κινηθεί δικαστικά ώστε να κατοχυρώσει αυτή τη διαφορά υπέρ της δείχνοντας καλή πίστη.

Η κίνηση Σκανδάμη, να καταθέσει ένσταση την τελευταία στιγμή, αιφνιδιάζοντας την συνυποψήφιά του, έχει προκαλέσει νέους κραδασμούς στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ.

Κάποιοι λένε ότι τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν την ενότητα, κάποιοι κάνουν λόγο για πισώπλατες μαχαιριές αντί για την απαιτούμενη κομματική ομοψυχία που απαιτείται σε έναν ταλαιπωρημένο χώρο όπως το ΚΙΝ.ΑΛ. και κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται προς τι η αγωνία για να αναδειχθεί ο κ. Σκανδάμης πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής, όταν η θέση του βουλευτή είναι πιασμένη από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν λείπουν και αυτοί που αναρωτιούνται αν γνωρίζει κάτι σε σχέση με τον κ. Παπανδρέου και τις μελλοντικές του επιλογές.

Σε κάθε περίπτωση  η στάση Σκανδάμη να προχωρήσει σε ένσταση την τελευταία στιγμή παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις στη δικηγόρο της  συνυποψήφιάς του,  προκαλεί εκνευρισμό και νέο κύκλο εσωστρέφειας στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα