Άνω Καστρίτσι: Τι λέει η ΔΕΥΑΠ για το θολό νερό στις βρύσες

01.10.2020 / 4:33
Χωρίς-τίτλο-ink-1-620x420-1

Ανακοίνωση για το θολό νερό στο Άνω Καστρίτσι, όπως έγραψε το dete.gr εξέδωσε η ΔΕΥΑΠ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Στις 7.50 το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα με πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα, στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΠ υπήρξε μια κλήση από το Άνω Καστρίτσι ότι το νερό έχει παρουσιάσει θολότητα.

Σε λιγότερο από μία ώρα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του συστήματος της ΔΕΥΑΠ και συγκεκριμένα στις 8.39 μ.μ., συνεργείο της ΔΕΥΑΠ έκλεισε την δικλείδα της υδρομάστευσης που είχε παρουσιάσει θολότητα λόγω των υπερβολικά έντονων βροχοπτώσεων.

Την επόμενη μέρα, στις 29 του μήνα, σταδιακά η ΔΕΥΑΠ, ενεργοποίησε τον αγωγό της συγκεκριμένης υδρομάστευσης κάνοντας πλύσεις στον θάλαμο της δεξαμενής τον οποίο τροφοδοτούσε.

Όχι μόνο στο Άνω Καστρίτσι αλλά και σε πηγές άλλων περιοχών μπορεί να συμβεί να παρουσιαστεί θολότητα σε περιπτώσεις τόσο έντονων καιρικών φαινομένων.  

Το συνεργείο που επενέβη εξακρίβωσε ότι η θολότητα προερχόταν από μια από τις κλειστές υδρομαστεύσεις την οποία και απομόνωσε.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα