«ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ»: Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

04.10.2020 / 16:27
b7TcBgMg

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας δίνει και φέτος το ηχηρό παρόν του το μήνα Οκτώβριο, μήνα διεθνώς αφιερωμένο στηνενημέρωσηγια τον καρκίνο του μαστού.

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνει τη δράση: Δωρεάν Κλινική Εξέταση(ψηλάφηση) Μαστού πάντα σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Φέτος ηδράση μας επεκτείνεται πέρα από την Πάτρα, στο Αγρίνιο και τον Πύργο. Εξειδικευμένοι γιατροί, θα εξετάζουν δωρεάν τις γυναίκες(άνω των 40 ετών). Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Μετά από την Πάτρα, η δράση θα πραγματοποιηθεί:

*Στο Αγρίνιο, στο Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Αγρινίου (Κ. Παλαμά 20) την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 από τις10:30 ως τις 14:30

Στον Πύργο, στο Διοικητήριο Περιφερειακής ενότητας Ηλείας (Μανωλοπούλου 47)  την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 από τις10:30 ως τις 14:30.

Οι κυρίες που θα προσέλθουν για εξέταση συστήνεται να έχουν μαζί τους πρόσφατες διαγνωστικές εξετάσεις (μαστογραφία, υπέρηχο), ενώ υποχρεωτική είναι η τήρηση των μέτρων προστασίας από τονCovid-19.

Συγκεκριμένα, οι κυρίες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να εισέρχονται με μάσκα και να περιμένουν τη σειρά τους σε εξωτερικό χώρο, ενώ άτομα που έχουν έρθει πρόσφατα από το εξωτερικό, είναι σε καραντίνα ή εμφανίζουν συμπτώματα ίωσης θα εξαιρούνται από την εξέταση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα