Άγριες Μέλισσες: H συγκλονιστική σκηνή Κίτσου-Γκοτσόπουλου και η αποθέωση στο Twitter -ΒΙΝΤΕΟ

15.09.2020 / 9:24
melisses

Οι «Άγριες Μέλισσες», επέστρεψαν χθες, Δευτέρα 14/9, στον ΑΝΤ1 για να γράψουν τη συνέχεια της ιστορίας τους και πιστές στην ποιότητα του πρώτου κύκλου, κατάφεραν να συγκινήσουν με τη δυνατή πλοκή και την εξέλιξη των ηρώων τους. Τα σχόλια δε του κοινού για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι διθυραμβικά.

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου βρίσκει τη Θεοδοσία να σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της μετά το σοκ που έπαθε από τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου. Η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της άλλαξε γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα.

Η Ασημίνα προσπάθησε να προσαρμοστεί στον νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο. Στο σπίτι των Σεβαστών γιόρτασαν τη γέννηση του παιδιού της και το κοινό “λύγισε” όταν ο Δούκας και η Ανέτ ζήτησαν από την Αγορίτσα να καθίσει μαζί τους στο εορταστικό τραπέζι και να ευχηθεί.

Το αποκορύφωμα όμως του χθεσινού επεισοδίου ήρθε με τη σκηνή όπου ο Λάμπρος, ο δάσκαλος της σειράς, έχοντας μάθει από τον Κυπραίο ποιοι είναι οι δολοφόνοι του Σέργιου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη και να της αποσπάσει την αλήθεια. H Ελένη παραδέχτηκε ότι εκείνη και οι αδερφές της σκότωσαν τον γιο του Δούκα. «Είναι αλήθεια, το πρώτο βράδυ του γάμου μας πήγε να βιάσει τη Δρόσω, εγώ και οι αδερφές μου τον στείλαμε στον άλλο κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.







Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα