Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Ύβρεις αντί για απαντήσεις

03.09.2020 / 7:47
dete-featured

Όταν υπάρχει αδυναμία απαντήσεων και επιχειρημάτων η Δημοτική Αρχή Πελετίδη εφευρίσκει εχθρούς, αντιλαϊκά συμφέροντα, πράκτορες, συνωμοσιολόγους, την Mossad και το ΝΑΤΟ για να μας κατηγορήσει με το χιλιοειπωμένο δηλαδή τροπάρι που χρησιμοποιεί όταν είναι στριμωγμένη από την πραγματικότητα.

Αντιλαμβανόμαστε την δεινή θέση που βρίσκεται η δημοτική αρχή Πελετίδη από τα ψέματα και τις προεκλογικές υποσχέσεις στους εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας που ζητούν από τη δημοτική αρχή να τηρήσει τις προεκλογικές ψηφοθηρικές υποσχέσεις της, σε δεινή θέση όταν διαβεβαιώνει, ότι εάν γίνει αναμόρφωση του προϋπολογισμού (που δήθεν ήταν παράνομη) για να σώσουμε το πράσινο και την πλατεία Καλλιπάτειρας δεν θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στις 13/8, στριμωγμένη η δημοτική αρχή για την ταλαιπωρία που υπέστησαν όλες οι περιοχές της Πάτρας που είπαν το νερό νεράκι και ένιωσαν το μαρτύριο της σταγόνας, λόγω των εμμονών Πελετίδη να μην γίνει διαδημοτικός φορέας διαχείρισης του φράγματος Πείρου-Παραπείρου έτσι το νερό πάει στην θάλασσα αντί στα σπίτια και τις επιχειρήσεις.

Για την έναρξη της σχολικής χρονιάς διατυπώσαμε σειρά ερωτημάτων (αφού δημοτικό συμβούλιο έχει να γίνει πλέον του ενός μήνα), που ανταποκρίνονται στις αγωνίες των γονιών, μαθητών, της κοινωνίας λόγω του Covid-19.

Άλλη μία φορά έβγαλαν ένα λίβελο για το ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του, δεν θα απαντήσουμε εμείς. Για να τελειώνει το “παραμύθι σας” κ. Πελετίδη.

Η Ώρα Πατρών είναι αυτόνομη αυτοδιοικητική παράταξη με εκλεγμένα δημοκρατικά όργανα που σε αυτή συμμετέχουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δημοκράτες προοδευτικοί, οικολόγοι, άνθρωποι της εργασίας και του πολιτισμού με ευαισθησίες για τα τεκταινόμενα της πόλης, οι οποίοι συμφωνούν με τις προγραμματικές αρχές που εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε. Αυτά βέβαια είναι ξένα προς την δική σας πολιτική αντίληψη. Επανερχόμαστε και ζητάμε απαντήσεις:

1) Καλύπτονται από το πρόγραμμα της κυβέρνησης η ανάγκη της καθαριότητας των σχολείων της Πάτρας και αν όχι τι σκέφτεστε να κάνετε;

Διεκδικείτε τη μοναδικότητα του σεβασμού των χρημάτων των πατρινών, για να μην αποτελεί υποκρισία απαντήστε:

2) Θα προμηθευτείτε αντισηπτικό από την ίδια εταιρεία (P.V. με τιμολόγια τρίτου) στην τετραπλάσια τιμή από ότι προμηθεύονται οι Δήμοι σε όλη τη χώρα από 8€ δηλαδή σε 26€ το λίτρο;

3) Θα προμηθευτείτε γάντια από εταιρεία της Θεσσαλονίκης, σε διπλάσια τιμή από ότι τα πωλούν τοπικές επιχειρήσεις όπως κάνατε προ τριμήνου;

Τέλος μετά την αλλαγή του ύφους σας προς την κυβέρνηση και ιδιαίτερα με το τελευταίο έγγραφο για το τρένο προς τον Υπουργό Υποδομών να ρωτήσουμε:

  1. Έχετε λάβει κάποιες υποσχέσεις και έχετε κάνει συμφωνίες, όταν συμφάγατε, με τον κ. Θεοδωρικάκο κατά την επίσκεψη του στην Πάτρα που πρέπει να γνωρίζουν οι πατρινοί για τα μεγάλα θέματα της πόλης;

Απαντήστε με στοιχεία, άλλως μπορούμε να αναφωνήσουμε προς το Δημαρχείο Φαρισαίοι και Υποκριτές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα