Όταν ο Τσελέντης...τρολάρει τον Σπίρτζη

Ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, έχει το δικό του ιδιότυπο χιούμορ. Με αυτό, περιέλεβε τον υπουργό υποδομών και μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη στο fb, αγαπημένο χώρο έκφρασης του καθηγητή, όπου έγραψε:

«Διαβάζοντας τα κεφάλαια σχετικά με σεισμική πρόγνωση και σεισμικό κίνδυνο σε μερικά από τα συγγράμματά μου μήπως και αποκτήσω τις απαραίτητες γνώσεις ώστε ο Υπ. Σπίρτζης και οι «υπάκουοι» συνάδελφοι με εξετάσουν να δουν αν έχω τα απαραίτητα προσόντα να εισέλθω στην επιτροπή σεισμικού κινδύνου. Εννοείται θα πράξω ότι απαιτείται, όπως υποταγή σε εντολές, λίγο οσφυοκαμψία (ευτυχώς έχασα 10 Κg και δεν έχω πρόβλημα με τη μέση) κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τον ΟΑΣΠ ενώ το ΔΣ του ΟΣΠΑ πρότεινε το όνομά μου ο Σπίρτζης το έβγαλε. Ω ποία εμπάθεια ... αυτή είναι η αξιοκρατεία ενός «αριστερού προοδευτικού χώρου». Φυσικά ούτε ο Καθηγ. Βαρώτσος επελέγη. Συνιστώ στην πολυμελή ετερόκλητη επιτροπή να είναι πολύ προσεκτική γιατί έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές και «όπου έσεισε θα σείσει» όπως έλεγαν οι προγονοί μας....»