Όσκαρ 2020: Το «καρφί» του Μπραντ Πιτ για τον Ντόναλντ Τραμπ | dete

Όσκαρ 2020: Το «καρφί» του Μπραντ Πιτ για τον Ντόναλντ Τραμπ

«Μου είπαν ότι έχω μόλις 45 δευτερόλεπτα εδώ πάνω, χρόνος που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερος από αυτόν που έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον» είπε ο Μπραντ Πιτ στην ομιλία του για το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου

Πολιτική χροιά επέλεξε να δώσει στην αρχή της ευχαριστήριας ομιλίας του για το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου ο Μπραντ Πιτ επικρίνοντας την διεργασίες για την διαδικασία παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, τελικά, δεν παραπέμφθηκε μετά από ψηφοφορία στη Γερουσία.

«Μου είπαν ότι έχω μόλις 45 δευτερόλεπτα εδώ πάνω, χρόνος που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερος από αυτόν που έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον. Σκέφτομαι μήπως πρέπει ο Κουέντιν (Ταραντίνο) να ετοιμάσει μια ταινία για αυτό» ήταν το σχόλιο του Πιτ για το γεγονός ότι μπλοκαρίστηκε στη Γερουσία η κατάθεση του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου.

«Στο τέλος οι ενήλικοι κάνουν το σωστό πράγμα» έκλεισε την αναφορά του στον Τραμπ ο διάσημος ηθοποιός.

Brad Pitt Gives Emotional Speech After Oscar Win For Best Supporting Actor

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για όσα είπε ο Μπραντ Πιτ εξήγησε ότι «απογοητεύτηκα πραγματικά αυτή την εβδομάδα. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε να περάσουν τα ύπουλα παιχνίδια ορισμένων. Ανησυχώ πολύ».

Η ομιλία του Πιτ, ωστόσο, δεν είχε μόνο, πολιτικές αναφορές αφού έδειξε και τη συγκίνησή του για την βράβευσή του αναφωνόντας «είναι καταπληκτικό» και κάνοντας λόγο για «ύψιστη τιμή».

Ο Μπραντ Πιτ εκθείασε και τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood, Λεονάρντο ντι Κάπριο για τον οποίο είπε ότι «θα ακολουθώ πάντα στις επιτυχίες σου, η θέα είναι φανταστική».