Όλγα Κεφαλογιάννη: Μετά το διαζύγιο στην αγκαλιά του Μίνωα Μάτσα; | dete

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μετά το διαζύγιο στην αγκαλιά του Μίνωα Μάτσα;

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στη ζωή η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά το διαζύγιο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη.

Πιο συγκεριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema, η πολιτικός πλέον έχει στο πλευρό της τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Καλοκαίρι του 2019. Λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μάνος Πενθερουδάκης βρίσκονταν για μία ακόμη φορά στην Κρήτη, ιδιαίτερη πατρίδα και των δύο. Ξεκινούσαν την ημέρα τους από το παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμος Μυλοποτάμου, όπου διατηρούν εξοχικό, περίπου 20 χλμ. ανατολικά του Ρεθύμνου, απολάμβαναν βουτιές σε ερημικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και έκλειναν τα βράδια τους παρέα με φίλους, παραδοσιακούς μεζέδες και τσικουδιά στα πάντα φιλόξενα σοκάκια της παλιάς πόλης.

Ακόμη και το περασμένο Πάσχα γιόρτασαν εκεί την Ανάσταση, την οποία συνδύασαν την επόμενη μέρα με τα 44α γενέθλια της βουλευτή στο μινιμαλιστικής αισθητικής διαμέρισμα που διατηρεί το ζευγάρι στο Ρέθυμνο, ανάμεσα σε φίλους, σύντεκνους, ανίψια και φιλιοτσάκια, δηλαδή βαφτιστήρια. Κοντά 30 από τα τελευταία έχει ως νονά η Ολγα Κεφαλογιάννη που, κατά παράδοση, βαφτίζει μωρά από τα 13 της χρόνια.

Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει υπάρξει άψογη «πνευματική μητέρα», αν και η ίδια δεν έγινε βιολογικά μητέρα. Όπως έχει εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της: «Θεωρώ ότι η ολοκλήρωση μιας γυναίκας είναι η μητρότητα. Αλλά αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σου τύχει. Δεν είναι κάτι το οποίο εγώ συνειδητά δεν έχω κάνει». Την αμέριστη αγάπη της προς τα παιδιά την έχει διοχετεύσει, ωστόσο, εκτός από τα πολλά βαφτιστήρια, και στα λατρεμένα ανίψια της, τα παιδιά των δύο μικρότερων αδελφών της.

Η Χριστίνα που είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Κακλαμάνη έχει τέσσερα παιδιά, ενώ η Δανάη έχει τρία μαζί με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Αντώνη Στασινόπουλο. Ακόμη και ο δικός της κοσμηματοπώλης σύζυγος έχει αποκτήσει στο παρελθόν δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Ο γιος του Χάρης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε κομψά γαστρονομικά στέκια όπως το «Ombra» του Νέου Ψυχικού και το «Opera Quarta» της οδού Κριεζώτου. Η δε κόρη του Αλεξία διευθύνει ένα κατάστημα του ομώνυμου οικογενειακού brand και σχεδιάζει σειρά κοσμημάτων.