Όλα έτοιμα για το τουρνουά της Εθνικής Μπάσκετ στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα | dete

Όλα έτοιμα για το τουρνουά της Εθνικής Μπάσκετ στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα

Από το  δημόσιο στάδιο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας θα κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο ενόψει του Eurobasket, η Εθνική Ομάδα Ανδρών Μπάσκετ με τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει στις 7 και 8 Αυγούστου με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Μεγάλης Βρετανίας, της Ουκρανίας και της Ρουμανίας.

Εκ μέρους της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, έχουν ρυθμιστεί όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα υλοποιήθηκε ένα  ευρύ πρόγραμμα παρεμβάσεων, τόσο εντός του σταδίου, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού.

Συγκεκριμένα, έγιναν όλες οι απαιτούμενες συντηρήσεις στις εγκαταστάσεις, στα αποδυτήρια και τους εσωτερικούς χώρους, ενώ υλοποιήθηκαν εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του σταδίου, για τη διευκόλυνση της προσέλευσης των φιλάθλων. Να σημειωθεί ότι, εκ μέρους του ΠΕΑΚ, υπήρξε μέριμνα για τη δημιουργία των ιδανικών συνθηκών θερμοκρασίας εντός των εγκαταστάσεων του «Δ. Τόφαλος», κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με την τοποθέτηση κλιματιστικών σωμάτων (τύπου ντουλάπας) στους χώρους των κερκίδων, τα οποία θα λειτουργήσουν συνδυαστικά με το υφιστάμενο σύστημα εξαερισμού του σταδίου.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Νίκος Κανελλάκης δήλωσε σχετικά:

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς, το γεγονός ότι η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ επέλεξε την πόλη της Πάτρας για να ξεκινήσει τους αγώνες της ενόψει του επερχόμενου Eurobasket.

Ως Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ, υπεύθυνοι για τις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάτρας, σε άψογη συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, προχωρήσαμε σε μια σειρά εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του σταδίου «Δ. Τόφαλος», ώστε να είναι πανέτοιμο για να υποδεχθεί τους διεθνείς παίχτες της Ελλάδας, της Ρουμανίας, της Ουκρανίας και της Μεγάλης Βρετανίας. Είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής θα έρθουν στο στάδιο «Δ. Τόφαλος»  στις 7 και 8 Αυγούστου, για να δουν από κοντά και να χειροκροτήσουν τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πιστεύω  ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι η πόλη της Πάτρας διαθέτει όλες τις δυνατότητες να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα.»