ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ σε Πελετίδη: «Ενημέρωση για τη συνάντηση σας με τους δημάρχους Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας» | dete

ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ σε Πελετίδη: «Ενημέρωση για τη συνάντηση σας με τους δημάρχους Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας»

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως έγινε γνωστό από ΜΜΕ στις 10 Μαρτίου συμμετείχατε σε τριμερή συνάντηση με τους δημάρχους Δυτικής Αχαΐας κ. Μυλωνά και Ερυμάνθου κ. Μπαρή με θέμα τη σύστασης Φορέα Διαχείρισης του Φράγματος Πείρου-Παραπείρου μετά και την υπερψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πατρέων στις 5 Μαρτίου.

Επειδή, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να συγκληθεί δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης, δεδομένης της επιδημίας του ιού COVID-19 θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως για το περιεχόμενο της συζήτησης σας με τους δύο δημάρχους και για τις από κοινού αποφάσεις που μπορεί να λάβατε.

Κύριε Δήμαρχε,

Ήδη το προηγούμενο διάστημα η δημοτική παράταξη “ΩΡΑ Πατρών” έχει καταστήσει σαφές σε όλα τα επίπεδα (με δημόσιες παρεμβάσεις και τοποθετήσεις πέρα από το δημοτικό συμβούλιο) ότι η σύσταση διαδημοτικού φορέα αξιοποίησης του φράγματος Πείρου-Παραπείρου με πλειοψηφία 51% και πλέον των τριών δήμων αποτελεί την μοναδική υπαρκτή λύση διαχείρισης των υδάτων στην ευρύτερη περιοχή. Η αξιοποίηση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου θα λύσει χρόνια προβλήματα όπως η επιβάρυνση του υδροφόρου ορίζοντα, οι λογαριασμοί ηλεκτρικού για γεωτρήσεις, η κακή ποιότητα νερού και οι ελλείψεις τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για τις δικές σας ενέργειες!