“Ψέμα στο Ψέμα” από τους “Υποκριτές” στο θέατρο Αγορά της Πάτρας | dete

"Ψέμα στο Ψέμα" από τους "Υποκριτές" στο θέατρο Αγορά της Πάτρας

Η Πατρινή θεατρική, ερασιτεχνική ομάδα «Υποκριτές» το είχε υποσχεθεί και το υλοποιεί, ξεκινώντας από την Παρασκευή 15/11/2019 τις παραστάσεις της νέας της θεατρικής παραγωγής που δεν είναι άλλη από το έργο «Ψέμα στο ψέμα».

Ετοιμαστείτε να κλάψετε στα γέλια, μας προειδοποιούν οι «Υποκριτές».

Η δραστήρια και ταλαντούχα θεατρική Ομάδα ύστερα από τις επιτυχίες «Φούστα Μπλούζα» και «Η επιστροφή του Αστυνόμου» παρουσιάζει τώρα την ξεκαρδιστική κωμωδία του Άντονι Νίλσον «Ψέμα στο ψέμα» σε μετάφραση Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία του Μίλτου Παπλά.

Δύο αστυνομικοί έχουν ένα τελευταίο καθήκον πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν δεν ταιριάζει καθόλου με το γλυκό και χαρούμενο πνεύμα των ημερών. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι το θάνατο της κόρης τους σε δυστύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, για αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων ειδήσεων, αποφασίζουν να τους αποκρύψουν το γεγονός.

Ξεκινούν, λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι ένα...τσιουάουα!

Εσείς τι θα προτιμούσατε; Μια δυσάρεστη αλήθεια ή ένα ωραίο ψέμα;

Το έργο ανεβαίνει στο θέατρο Αγορά, στην οδό Καραισκάκη, στην Πάτρα, από τις 15/11 έως τις 16/12/2019 και θα παίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή & την Δευτέρα.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι:

Έλενα Αντωνοπούλου

Διονυσία Καβαλλιεράτου

Bάσω Καλοκαιρινού

Μάριος Μάνθος

Γιώργος Νταλιάνης

Φώτης Παναγόπουλος

Γιώργος Παράμερος

Χριστίνα Χρυσικού.

Η μετάφραση είναι του Θεόδωρου Πετρόπουλου.

Τηλ κρατήσεων 6934-242400.

Γενική είσοδος 10€

Φοιτητές -άνεργοι -ομαδικά 8€.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

Παρασκευή 21.00

Σάββατο 20.00

Κυριακή 20.00

Δευτέρα 21.00

*Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο έργο έχει παιχθεί με επιτυχία στο θέατρο Μουσούρη, στην Αθήνα με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαικάλη.