Χωρίζει (;) η Λίντσεϊ Λόχαν | dete

Χωρίζει (;) η Λίντσεϊ Λόχαν

Ο εκατομμυριούχος από τη Ρωσία εθεάθη να μετακομίζει μετά τον βίαιο καβγά τους

Τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το σπίτι. Τα πάρτι (και οι καβγάδες) στη Μύκονο φαίνεται ότι ίσως είναι ό,τι έχει απομείνει από τον αρραβώνα της Λίντσεϊ Λόχαν με τον Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, αν και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Ο 23χρονος εκατομμυριούχος εθεάθη να μεταφέρει τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι της 30χρονης ηθοποιού στο Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου, μετά τον βίαιο καυγά τους το Σαββατοκύριακο, που προκάλεσε ακόμα και την παρέμβαση της αστυνομίας.

Το πρόσφατο επεισόδιο, κατά το οποίο η ηθοποιός φώναζε ότι ο σύντροφός της ήθελε να τη στραγγαλίσει, φαίνεται ότι έδωσε τη χαριστική βολή στην ήδη ταραχώδη σχέση τους, ενώ προκάλεσε και την ανησυχία του πατέρα της Λόχαν, Μάικλ, ο οποίος φέρεται ότι έστειλε οργισμένα μηνύματα στον παραλίγο γαμπρό του. «Αν απειλήσεις την κόρη μου, την αγγίξεις ή της συμβεί το παραμικρό, δεν θα έχεις μέρος να κρυφτείς» φέρεται ότι έγραφε σε ένα εξ αυτών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.com.

Η νεαρή ηθοποιός φημολογείται ότι έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ, καθώς δεν ήταν παρούσα κατά τη μετακόμιση του Ταραμπάσοφ, τον οποίο υποδέχτηκε ο Σάμι, ο σωματοφύλακας που προσέλαβε για την ασφάλειά της, μετά τον άγριο καβγά τους. Ο 23χρονος Ρώσος έφυγε με τέσσερις μεγάλες βαλίτσες, 10 κρεμάστρες κοστούμια και τον εξοπλισμό του για snowboard και χειμερινά σπορ, αφότου παρέδωσε τα κλειδιά του σπιτιού στον Σάμι.

Παρ' όλα αυτά, η Λόχαν δεν φαίνεται ότι έχει απορρίψει εντελώς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, δηλώνοντας πρόθυμη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, υπό την προϋπόθεση ότι ο Ταραμπάσοφ ακολουθήσει ψυχιατρική θεραπεία. «Η Λίντσεϊ πιστεύει ότι ο Ιγκόρ έχει πρόβλημα διαχείρισης θυμού και θα ήθελε να τον δει να υποβάλλεται σε θεραπεία. Και οι δύο επιθυμούν να ξεπεραστεί η κρίση» δήλωσε ο εκπρόσωπός της στη «New York Post».