Χριστούγεννα στα Καλάβρυτα | dete

Χριστούγεννα στα Καλάβρυτα

Χριστούγεννα έρχονται και ένα από τα πιο κλασικά μέρη για να πάνε όσοι θέλουν να περάσουν τις γιορτές μακριά από το σπίτι τους, είναι αναμφίβολα τα Καλάβρυτα.

Η όμορφη ιστορική πόλη ετοιμάζεται και φέτος την περίοδο των Χριστουγέννων να υποδεχθεί δεκάδες επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδος, με την κίνηση να έχει ήδη αυξηθεί τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνο Δουφεξή, η προσέλευση των επισκεπτών θα κορυφωθεί το Σάββατο και την Κυριακή, με τους περισσότερους τουρίστες να παραμένουν στην πόλη έως την Τρίτη των Χριστουγέννων.

«Οι περισσότερες κρατήσεις είναι για τέσσερις με πέντε μέρες. Η ζήτηση κινείται σε ικανοποιητικό επίπεδο και φέτος αφού ο κόσμος γνωρίζει ότι στα Καλάβρυτα μπορεί να περάσει υπέροχες στιγμές, σε καλές τιμές και άριστη ποιότητα υπηρεσιών» τονίζει ο κ. Δουφεξής.

Οι κρατήσεις για τις μέρες των Χριστουγέννων είχαν φτάσει έως και την Τρίτη, το 85% με 90% σε πληρότητα, ενώ μέχρι το Σαββάτο η πληρότητα αναμένεται να αγγίξει το 100%.

Σε ότι αφορά τις μέρες της Πρωτοχρονιάς η πληρότητα των κρατήσεων ήδη έχει φτάσει το 80%.

Οι τιμές που μπορεί να βρει κανείς στα Καλάβρυτα κυμαίνονται από 50 ευρώ το δίκλινο την βραδιά και φτάνουν έως και τα 150 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και τους φορείς της πόλης, έχουν ετοιμάσει μία σειρά από δρώμενα για την περίοδο των γιορτών που σίγουρα θα αρέσουν στους επισκέπτες και στους τουρίστες.