Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μηχανικός ειδικευμένος στις κατεδαφίσεις ο Αλέξης Τσίπρας

25.10.2020 / 9:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χριστίνα-Αλεξοπούλου-Βουλή-Πρόταση-δυσπιστίας-κατά-Χρήστου-Σταϊκούρα

«Τριήμερο πολιτικό εξευτελισμό αναγκάζεται να υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα» είπε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου κατά τη χθεσινή της ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η Βουλευτής τόνισε πως εν μέσω μίας κρίσιμης περιόδου, λόγω εθνικών θεμάτων και πανδημίας, όπου απαιτείται η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων, ο Αλέξης Τσίπρας κατέφυγε για ακόμα μία φορά στο λαϊκισμό και το διχασμό, έννοιες που του είναι γνώριμες άλλωστε.

Για το νομοσχέδιο της «Δεύτερης Ευκαιρίας» αναφορικά με τους δανειολήπτες,  επισήμανε πως πλέον σταματά αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν όπου αν κάποιος είχε χρέη και γινόταν πλειστηριασμός της περιουσίας του, αλλά τα χρήματα που συγκεντρώνονταν δεν επαρκούσαν για την αποπληρωμή του χρέους, ο πολίτης συνέχιζε να χρωστάει, και αυτός και τα παιδιά του. Η αδικία αυτή διορθώνεται με το νέο νομοσχέδιο.

Θεσμοθετείται επιπλέον η έγκαιρη προειδοποίηση πτώχευσης καθώς και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για την αντιμετώπισή της.

«Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει την πολιτική του κατοικία γυαλιά – καρφιά και προβλέπω ότι θα βγει σύντομα στο σφυρί, πριν προλάβουμε να τελειώσουμε με το βάσανο του κορωνοϊού. Πολιτικό μηχανικό να ειδικεύεται στις κατεδαφίσεις, πρώτη φορά συναντάω» ανέφερε χαρακτηριστικά ολοκληρώνοντας την ομιλία της η κα Αλεξοπούλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα