ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο Δήμαρχος…. βραβεύθηκε για τις ασφάλειες! | dete

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο Δήμαρχος…. βραβεύθηκε για τις ασφάλειες!

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία προστέθηκε στο βιογραφικό του Περιφερειακού Διευθυντή Γραφείων Πωλήσεων, κ. Χρήστου Νικολάου αφού κατέκτησε την 2η θέση στις πωλήσεις πανελληνίως στην Εθνική Ασφαλιστική.
Η Εθνική Ασφαλιστική γιόρτασε φέτος τα 127 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης πρωτοπορίας, αλλά και προσφοράς, τόσο στη ελληνική ασφαλιστική αγορά, όσο και στην ελληνική κοινωνία. Μια μαγική βραδιά αφιερωμένη στο μοναδικό Μίκη Θεοδωράκη, συνθέτη των ποιητών και των οραμάτων, επεφύλαξε η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής στους διακεκριμένους συνεργάτες του αποκλειστικού της δικτύου agency στο πλαίσιο της Βραδιάς Βραβεύσεων 2018 που είχε κεντρικό τίτλο « Η Εθνική της Καρδιάς μας».
Κατά την διάρκεια του ετήσιου αυτού γεγονότος που έχει γίνει θεσμός για την Εθνική Ασφαλιστική ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Περιφερειακός Δ/ντης Γραφ. Πωλήσεων και Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας  Χρήστος Νικολάου, οποίος κατέκτησε την 2η θέση, σε πανελλήνιο επίπεδο, στο χαρτοφυλάκιο των Γενικών Κλάδων.
«Σήμερα αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος διότι κλείνοντας τα εκατόν είκοσι επτά (127) χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης πρωτοπορίας, αλλά και προσφοράς, τόσο στη ελληνική ασφαλιστική αγορά, όσο και στην ελληνική κοινωνία, της Εθνικής Ασφαλιστικής, εγώ προσωπικά κλείνω τριάντα δύο (32) χρόνια στην μεγάλη οικογένεια της Εθνικής, της πρώτης ασφαλιστικής σε όλη την χώρα» ανέφερε ο Περιφερειακός Διευθυντής Γραφείων Πωλήσεων κ. Χρήστος Νικολάου στον χαιρετισμό του κατά την απονομή του βραβείου.
«Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τόσο όλους τους άξιους συνεργάτες μου (αναπλ. διευθυντές, ομαδάρχες, ασφαλιστικούς συμβούλους κ.α) για τον άοκνο αγώνα που δίνουν καθημερινά κρατώντας τα γραφεία μας στις πρώτες θέσεις πωλήσεων όσο και τους πολυάριθμους πελάτες του δικτύου πωλήσεων μας (το δίκτυο μας αποτελείται από γραφεία στις πόλεις της Κ.Αχαΐας, Πάτρας, Κορίνθου, Σπάρτης, Τρίπολης, Πύργου, Ζακύνθου & Αγρινίου), οι οποίοι μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν: την υγεία τους, την οικογένειά τους και την περιουσία τους και καλύπτουν τις ασφαλιστικές τους ανάγκες μέσω των υπηρεσιών μας αλλά και της μητέρας Εταιρίας που δεν είναι άλλη από την Εθνική Ασφαλιστική».
« Με επιμονή και υπομονή, προσήλωση στον στόχο, καθημερινό αγώνα, μεθοδευμένη τακτική και ηθικές αξίες γίνονται πραγματικότητα οι επιτυχίες. Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελείται από ανθρώπους με στόχους, επαγγελματισμό και κοινωνικές ευαισθησίες, γεγονός που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά», ανέφερε μεταξύ των άλλων ο κ. Νικολάου στον χαιρετισμό του κατά την βράβευσή του.