Χορηγία 180.000 από μεγάλο Οργανισμό έκλεισε η Γ.Γ. Αθλητισμού για να δοθούν για Προσφυγικά και Ενωσιακό Γήπεδο | dete

Χορηγία 180.000 από μεγάλο Οργανισμό έκλεισε η Γ.Γ. Αθλητισμού για να δοθούν για Προσφυγικά και Ενωσιακό Γήπεδο

Χορηγία από μεγάλο οργανισμό έκλεισε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ώστε τα χρήματα να δοθούν στην ΕΠΣ Αχαΐας για τα γήπεδα Προσφυγικών και «Ανδρέα Κάνιστρας». Με προσωπικές ενέργειες  του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη επήλθε συμφωνία για χορηγία 180.000 ευρώ και απομένει να εγκριθεί  από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού ώστε τα χρήματα να δοθούν για την ανακατασκευή των γηπέδων σε Προσφυγικά αλλά και στο Ενωσιακό Γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας».

Οι πληροφορίες λένε ότι το ποσό των 60.000 ευρώ θα διατεθεί για τα Προσφυγικά ώστε να ολοκληρωθούν οι  εργασίες που πρέπει να κάνει η Ένωση πριν μπει ο εργολάβος, ενώ το ποσό των 120.000 ευρώ θα πάει για το Ενωσιακό γήπεδο όπου θα γίνει μόνο τοποθέτηση νέου πλαστικού Ευρωπαϊκού τάπητα και καμία άλλη εργασία.

Το μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας  Κώστας Ντάσιος μιλώντας για τις εξελίξεις στα γήπεδα της Πάτρας τόνισε: «Μέσα στον Νοέμβριο θα έχουμε δυο γήπεδα ακόμα. Το Δημοτικό  γήπεδο Πετρωτού που θα είναι έτοιμο αλλά και το Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» αφού δεν απαιτείται οικοδομική άδεια καθώς θα υπάρξει μόνο τοποθέτηση του νέου πλαστικού τάπητα. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχουν  ολοκληρωθεί οι εργασίες και στα Προσφυγικά ώστε να παραδοθεί το γήπεδο».