Χιλιάδες οι υπογραφές για να ξεκινήσει άμεσα η Πατρών Πύργου -Τι αναφέρει το ψήφισμα | dete

Χιλιάδες οι υπογραφές για να ξεκινήσει άμεσα η Πατρών Πύργου -Τι αναφέρει το ψήφισμα

Χιλιάδες πολίτες με τη υπογραφή τους  ΑΠΑΙΤΟΥΝ να ξεκινήσει τώρα η κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου «Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα»

Με κοινωνικό αίσθημα ευθύνης 10.254 πολίτες υπέγραψαν Ψήφισμα ( μέχρι τις 24.00 της 19/01/2020) σε μια  πρωτοφανή (ως προς  το μέγα πλήθος των υπογραφόντων)  συμμετοχή, συμμετοχή που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει !

Το Ψήφισμα με τις 10.240  υπογραφές αναφέρει : "Να ξεκινήσει τώρα η κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου "Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα"

Να ξεκινήσει τώρα η κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου "Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα" και να ολοκληρωθεί άμεσα(εντός διετίας)

130 νεκροί την τελευταία 10ετία στον δρόμο «Πάτρα-Πύργος» και άλλοι 70 νεκροί στους δρόμους «Πύργος-Κυπαρισσία» και « Πύργος-Ολυμπία» !

Σύνολο 200 νεκροί !

Οι τραυματίες πάνω από 4.000

Μετά  από τόσες αναβολές και καθυστερήσεις η Ηλεία, η Αχαΐα, η Μεσσηνία, η Ζάκυνθος και Κεφαλλονιά  ΑΠΑΙΤΟΥΝ εδώ και τώρα να ξεκινήσει η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου

«Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα και Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας)  !

Είναι ... της  Ζωής(μας) ή του Θανάτου (μας) !

» Η διαδικτυακή διαμαρτυρία-Ψήφισμα, βοηθάμε να καταστεί έντονη η απαίτηση για νέο Αυτοκινητόδρομο, αλλά το θέμα  θα κριθεί αποφασιστικά από την παρουσία του λαού στους δρόμους !

Η διαδικτυακή διαμαρτυρία συλλογή υπογραφών Ψήφισμα θα συνεχιστεί μέχρι ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής στο σύνολο του Αυτοκινητοδρόμου … Όποια/ος επιθυμεί μπορεί να υπογράψει αν επισκεφτεί το  link