Χαμός στο Ίφιτος Κ.-Αετός Κ.-Φίλαθλος πέταξε κάδο σκουπιδιών σε ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ)

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι χθες, ανάμεσα στον Ίφιτο Καλυβίων και τον Αετό Κέντρου, το οποίο διεκόπη στο 25ο λεπτό, λόγω επεισοδίων. Πλέον, τον λόγο θα έχουν τα δικαιοδοτικά όργανο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πετάχτηκε κάδος (φώτο), ο οποίος τραυμάτισε ποδοσφαιριστή. Καθοριστικής σημασίας είναι τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διαιτητής έγραψε στο Φ.Α. ότι διέκοψε το παιχνίδι, λόγω αδυναμίας του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει. Ο ποδοσφαιριστής, εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και τον παρέπεμψε για εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.

Η γνωμάτευση του Κ.Υ. Γαστούνης δεν έγινε γνωστή, αλλά είναι δεδομένο ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το Φ.Α. (το οποίο δεν χωράει ανταπόδειξη), είναι πανίσχυρο και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις. Κατά συνέπεια, υπάρχει ξεκάθαρος κίνδυνος μηδενισμού της ομάδας του Ιφίτου και αφαίρεσης τριών βαθμών, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις που διακοπεί παιχνίδι πριν την ολοκλήρωσή του, με υπαίτια τη μια ομάδα (δεν εμπίπτει καν στην περίπτωση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού όπου η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επέστρεψε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ βασιζόμενη στο γεγονός ότι το ματς δεν είχε ξεκινήσει).

Όλα αυτά βεβαίως, με την επιφύλαξη για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α., το οποίο θα κατατεθεί στην ΕΠΣΗ και έχει διανεμηθεί σε αντίγραφο στις δυο διαγωνιζόμενες ομάδες.

Πηγή: ilia.news