Χαλανδρίτσα: Eκδήλωση για την “Ϋγεία στην ύπαιθρο” στις 26 Μαρτίου | dete

Χαλανδρίτσα: Eκδήλωση για την "Ϋγεία στην ύπαιθρο" στις 26 Μαρτίου

Την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου στις 5:30 μμ. στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (ΚΥΧ) θα γίνει ευρεία ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή φορέων και κατοίκων. Θέμα της ημερίδας θα είναι ’’Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΎΠΑΙΘΡΟ’’.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας (ΚΥΧ) με συνδιοργανωτές τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, τον Δήμο Ερυμάνθου, το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας & τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ.Χ.

Έχουν κληθεί στην εκδήλωση να συμμετάσχουν με σύντομες τοποθετήσεις των οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, οι Δήμαρχοι & οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας του Νομού Αχαΐας καθώς  & οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, της 6ης ΥΠΕ, οι Βουλευτές του νομού και οι κάτοικοι της περιοχής.

Προσκεκλημένος ομιλητής από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής ΚΥΧ, θα είναι ο καθηγητής της Δημόσιας Σχολής Υγείας κ. Ιωάννης Κυριόπουλος.

Στο προεδρείο θα είναι η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα. Άννα Μαστοράκου, ο αντιδήμαρχος του Δ. Ερυμάνθου κ. Ιωάννης Σουβαλιώτης και ο Διευθυντής του ΚΥΧ κ. Γρηγόρης Αλόκριος. Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν η πρόεδρος του Συλλόγου ιατρός κα. Ιωάννα Θεοδωροπούλου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και αρχιερατικός επίτροπος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθανάσιος Καρπής.