Φόβος για το Final-4 της Euroleague στην Τουρκία | dete

Φόβος για το Final-4 της Euroleague στην Τουρκία

Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 39 άνθρωποι μέσα στο πιο κοσμοπολίτικο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στη διοργανώτρια αρχή της Euroleague.

Η Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει το Final-4 τον ερχόμενο Μάιο και με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους τελευταίους μήνες, κανείς στη διοργανώτρια αρχή δεν μπορεί να είναι ήσυχος.

Ακόμη και το ενδεχόμενο αλλαγής του Final-4 δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί αν και ακόμη δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από επίσημες πηγές. Αυτό που προκαλεί μάλιστα ακόμη πιο έντονες ανησυχίες, είναι το γεγονός πως στο συγκεκριμένο μαγαζί, διασκέδασαν στο παρελθόν οι περισσότερες από τις ομάδες που βρέθηκαν για κάποιο αθλητικό γεγονός στην Κωνσταντινούπολη.

Οπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέκτησε το Final-4 του 2012 και στη συνέχεια γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου στο κλαμπ Reina. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες αντιδράσεις έστω και ανεπίσημες από αρκετούς συλλόγους για το αν θα μπορέσει η Τουρκία να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.