ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η Πατρινή που αναδείχτηκε Σταρ Πελοπόννησος 2016 | dete

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η Πατρινή που αναδείχτηκε Σταρ Πελοπόννησος 2016

Σε μαγνητοσκόπηση μεταδόθηκε την Κυριακή 9/10/2016 το βράδυ σε τοπικό κανάλι, ο διαγωνισμός ομορφιάς «Σταρ Πελοπόννησος 2016, ένας θεσμός που έχει φτάσει αισίως στον 26ο χρόνο του και έχει διοργανωτή τον Τάκη Παπαναγιώτου.

Η φετινή βραδιά έγινε πριν περίπου 1 μήνα στο Club Hotel Casino στο Λουτράκι Κορινθίας και το σημαντικό για την Αχαΐα και την Πάτρα είναι πως μία κοπέλα από την περιοχή μας, έλαμψε και κατέκτησε τον κυριότερο τίτλο ομορφιάς της βραδιάς, αυτόν της Σταρ Πελοπόννησος. Η κοπέλα που στέφθηκε Σταρ Πελοπόννησος ήταν μία ψηλή, όμορφη κοπέλα, η οποία φοιτά στο χημικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, αγαπά ωστόσο και το μόντελινγκ και αναγκάζεται στην καθημερινότητα της να φοράει ίσα παπούτσια για να μετριάζει κάπως το εντυπωσιακό παράστημα της.

Ο λόγος για την 22χρονη Χρυσούλα Ανδρουτσοπούλου, η οποία έχει γεννηθεί και στην Πάτρα. Η νεαρή κοπέλα εντυπωσίασε περισσότερο όπως φάνηκε, από τις 14 συνυποψήφιες της, την κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Πιτσιλαδή και ήταν αυτή που πήρε το στέμμα. Να θυμίσουμε πως πριν 9 χρόνια τον ίδιο τίτλο στα περιφερειακά αυτά καλλιστεία είχε κερδίσει η κούκλα Ρία Αντωνίου, η οποία και ακολούθησε λαμπρή καριέρα και αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο διάσημες τηλεπερσόνες και μοντέλα στη γειτονική Ιταλία.

Όσο για τη Χρυσούλα Ανδρουτσοπούλου, αυτό που προέχει είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πατρών αλλά και να αξιοποιήσει τον τίτλο ομορφιάς που μόλις κέρδισε. Θέλει πολύ να δουλέψει στον χώρο του εγχώριου μόντελινγκ και θαυμάζει σχεδιαστές όπως η Σήλια Κριθαριώτη αλλά και από διεθνείς δημιουργούς τον Ralph Lauren.

Αγαπά επίσης πολύ την Πάτρα.

Να θυμίσουμε ότι τους τίτλους Μις Πελοπόννησος και Μις Γιανγκ Πελοπόννησος πήραν αντίστοιχα η 18χρονη Χριστίνα Παπαναστασίου από την Τρίπολη (είναι αθλήτρια του άλματος εις μήκος) και η 19χρονη Όλγα Αμπατζή από το Λουτράκι, που σπουδάζει στην Κρήτη.

*Οι φωτ. είναι από την σελίδα του διαγωνισμού στο facebook.