Φινάλε για τον Έσπερο ΑΟΠΑ με γιορτή στις ακαδημίες | dete

Φινάλε για τον Έσπερο ΑΟΠΑ με γιορτή στις ακαδημίες

Με μια μεγάλη γιορτή και το κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα» να πλημμυρίζει από παιδικά χαμόγελα ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου η σεζόν για τις ακαδημίες του Έσπερου ΑΟΠΑ.

«Θέλουμε να ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και να υποσχεθούμε ότι και την νέα περίοδο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Μαρλαφέκας και πρόσθεσε: «Ο στόχος και η φιλοσοφίας είναι γνωστή, στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά και επενδύουμε σε αυτά για την επόμενη μέρα».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στους τελικούς των ακαδημιών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Α' ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δίας-Ποσειδώνας 34-25

Β' ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ηρακλής Άτλας 17-28

Γ' ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Αργοναύτες-Τιτάνες 16-18   Στα διαγωνιστικά παιχνίδια νικητές αναδείχτηκαν οι Γιώργος Μαργαλιάς, Δημήτρης Θλιβερός, Νίκος Νικολόπουλος.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Το ραντεβού του Συλλόγου με τα παιδιά των ακαδημιών ανανεώθηκε για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου με τους παράγοντες και τους προπονητές να εύχονται καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Στη γιορτή των ακαδημιών τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα του Έσπερου ΑΟΠΑ για την άνοδό της για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου στην Α2 Εθνική.