ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ: Παραιτήσου για να μην σε παραιτήσουμε εμείς | dete

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ: Παραιτήσου για να μην σε παραιτήσουμε εμείς

Φουσκώνει το κύμα αντιδράσεων για όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Παναχαϊκή. Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο το μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής Κώστας Χρυσανθόπουλοςσειρά είχε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Nortenos, που καλεί τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Νίκο Οικονομόπουλο να παραιτηθεί για να μην τον ...παραιτήσει ο Σύνδεσμος

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Παναχαϊκής Nortenos:

«Μετά την χτεσινή παρέμβαση μας στο ΔΣ της ερασιτεχνικής και την απαίτηση μας να παραιτηθεί ο Πρόεδρος Οικονομόπουλος δηλώνουμε απερίφραστα και απόλυτα πως ο μόνος δρόμος είναι η φυγή του ανθρώπου που αποτελεί τη στιγμή αυτή το μοναδικό βαρίδι στην αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μετά την σημερινή επιστολή του μέλους της ερασιτεχνικής και της ομάδας των»15″ Κ . Χρυσανθόπουλου είναι προφανές ότι ένας δημιουργεί το πρόβλημα και δεν αφήνει την βούληση του κόσμου να γίνει πράξη. Τα ψέματα τέλειωσαν αν μέχρι σήμερα το βράδυ δεν παραιτηθεί από την θέση του Προέδρου ο Οικονομόπουλος ή αν τα μέλη της ερασιτεχνικής δεν τον απομακρύνουν από τη θέση του που αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο για να προχωρήσει η ομάδα τότε θα αναλάβει ο κόσμος να το κάνει και όπως καταλάβατε από τη χτεσινή βραδιά η δύναμη μας είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική σας κ. Οικονομοπουλε που μέσα σε λίγες μέρες θητείας έχετε καταφέρει να προκαλέσετε ήδη αρκετά εμπόδια στην Παναχαϊκή.

Ελπίζουμε σήμερα κιόλας να διαβάσουμε το αυτονόητο και να μην χρειαστεί πάλι η δική μας παρέμβαση .ΤΈΛΟΣ Η ΙΣΤΟΡΊΑ .ΜΈΛΛΟΝ ΜΕ ΕΣΆΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΌΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΖΗΤΆΕΙ ΌΛΗ Ή ΠΌΛΗ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΕΜΕΊΣ.ΜΙΑ ΖΩΉ ΜΌΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ»