ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα των παιδιών του Πατρινού σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ στην κατάληψη | dete

ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα των παιδιών του Πατρινού σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ στην κατάληψη

Τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια του Πατρινού σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ για την επιχείρηση της αστυνομίας στην κατάληψη στο Κουκάκι, έρχονται τα επιβεβαιώσουν τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Ο σκηνοθέτης, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του από τους αστυνομικούς μαζί με τους δύο γιούς του, από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την κατάληψη που ήταν δίπλα από το σπίτι του.
Όπως προκύπτει, λοιπόν, δεν βρέθηκαν αποτυπώματα των δύο παιδιών του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, στην κατάληψη της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.
Πρόκειται για έναν 37χρονο γνωστό αντιεξουσιαστή, «διαχειριστή» τριών καταλήψεων στο Κουκάκι, στις οδούς Ματρόζου, Παναιτωλίου και Αρβάλη.
Επίσης, βρέθηκαν τα αποτυπώματα μιας 25χρονης Ιταλίδας, η οποία είχε συλληφθεί το 2018 για επίθεση σε ομάδα της ΟΠΚΕ στην Ομόμοια.
Ακόμη, μία 17χρονη, που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της εκκένωσης στην κατάληψη της Παναιτωλίου, αλλά και έναν 40χρονο, σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών.