Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηλείας: Ανακοίνωση με “καρφιά” για την κινητοποίηση της Πατρών – Πύργου | dete

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηλείας: Ανακοίνωση με "καρφιά" για την κινητοποίηση της Πατρών - Πύργου

“Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση για την Πατρών - Πύργου, αλλά δεν απεργούμε αφού δεν συμμετέχει όλος ο νομός”

Ανακοίνωση για την κινητοποίηση που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου για την Πατρών - Πύργου, εξέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηλείας. Σε αυτή δηλώνει ότι αναγνωρίζει τη βαρύτητα του προβλήματος, αναφέρει πως η κινητοποίηση δεν είναι Πανηλειακή, κάνει λόγο για έλλειψη ενότητας λόγω προσωπικών φιλοδοξιών και μικροπολιτικών επιδίωξεων συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, αλλά δεν θα προκηρύξει απεργία, αφού στις κινητοποιήσεις δεν συμμετέχει όλος ο νομός.

Η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας στην συνεδρίαση της 20-2-2020 αποφάσισε τα εξής

Αναγνωρίζει την βαρύτητα του προβλήματος που έχει να κάνει με την κατασκευή του δρόμου Πάτρα - Πύργος για όλη την Ηλεία

Θεώρει ότι είναι αναγκαίο να κινητοποιηθεί διεκδικητικά όλος ο Νομός προς αυτήν την κατεύθυνση

Το γεγονός ότι υπάρχει πρόθεση οργάνωσης των κινητοποιήσεων ακόμη και όταν δεν μπορούν εκ των πραγμάτων αυτές οι κινητοποιήσεις να χαρακτηριστούν Πανηλειακές κρίνουμε ότι είναι ένα αρνητικό γεγονός.

Ο Νομός έχει ανάγκη μπροστά στα κοινά προβλήματα να έχει αραγή ενότητα πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές επιδιώξεις και δυστυχώς αυτή η ενότητα είναι ακόμη το ζητούμενο.

Με δεδομένες τις συνθήκες αυτές σαν Σύλλογος μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στις 26-02-2020 αλλά εκ των πραγμάτων αδυνατούμε να κηρύξουμε μια απεργία που θα αφορά όλον τον Νομό από την στιγμή που δυστυχώς σε αυτές τις κινητοποιήσεις δεν θα μετέχει όλος ο Νομός.

Το ΔΣ