Φαίη Σκορδά: Φέτος της λείπει ο Λιάγκας!

«Τελικά αυτό το πλατινέ την “έφαγε” την πρώην κυρία Λιάγκα αγάπη μου» είπε από τηλεφώνου η κολλητή μου, φαν της πλατινομαλλούσας Φαίης Σκορδά.

Μόνη της πλέον φέτος, η αλλοτινή φοιτήτρια σε Ιταλικό πανεπιστήμιο, που είχε καθηγητή τον πολύ Ουμπέρτο Έκο, δείχνει ότι φέτος δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά ως τηλεοπτική οικοδέσποινα.

Τα νούμερα δεν έχουν συγκλονίσει, κάποιες φορές βγαίνει δεύτερη και γενικά μια μουρμούρα φέρεται να υποβόσκει εκεί στον Antenna, όπως μου μετέφερε έγκριτη πηγή μου, που κυκλοφορεί συνεχώς σε διαδρόμους καναλιών.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό που λείπει πρωτίστως είναι ο Λιάγκας που πορεύεται φέτος σε νυχτερινά τηλεοπτικά μονοπάτια, ο οποίος «τσίτωνε» γενικά το πρωϊνό με τις ατάκες του, τα δηκτικά ενίοτε σχόλιά του και την άνεσή του να «χώνει».

Η Φαίη είναι καλούλα, τόσο όμως ώστε καταντάει γραφική λέγοντας πόσο εξαίσιος είναι ο δείνα ηθοποιός και πόσο λαμπερή τάδε τραγουδίστρια.

Κατανοώ το ότι δεν είναι δημοσιογράφος αλλά παρουσιάστρια, θα μπορούσε όμως να είναι λίγο πιο εκρηκτική και όχι τόσο αποστασιοποιημένη, ειδικά σε θέματα της εγχώριας σόου μπιζ.

Να δεχτώ ότι δεν θέλει να «ανοίγει» θέματα αφού θέλει και καλεσμένους, αλλά βρε κορίτσι μου δεν μπορείς να καταλάβεις ότι με αυτό τον τρόπο παραμένεις στάσιμη;

Κι όταν παραμένεις στάσιμη, ένα πράγμα συμβαίνει.

Ο τηλεθεατής αρχίζει να βαριέται και αλλάζει κανάλι, όταν βλέπει κάθε μέρα την ίδια και απαράλλαχτη version σου, να επαναλαμβάνει τα ίδια αποθεωτικά σχόλια.

Μάλλον η πλατινέ και single ακόμη Φαίη πρέπει να γίνει λίγο πιο ζωντανή  και δηκτική, ώστε να αποχτήσει ένα ενδιαφέρον αυτό το «Πρωινό» που χωρίς τον Λιάγκα, μοιάζει με σούπα χωρίς αλάτι και-κυρίως αυτό-πιπέρι…

πηγή: newpost