Φαίη Σκορδά: Το Σαββατοκύριακο με τους γιους της και τα γενέθλια του Δημητράκη της! | dete

Φαίη Σκορδά: Το Σαββατοκύριακο με τους γιους της και τα γενέθλια του Δημητράκη της!

Η ζωή της έχει αλλάξει αρκετά τον τελευταίο χρόνο μετά τις εξελίξεις στα προσωπικά της, η Φαίη Σκορδά όμως δεν χάνει την αισιοδοξία και το χαμόγελό της. Η παρουσιάστρια του Ant1 μετά το χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα έχει βρει και πάλι τις ισορροπίες στην καθημερινότητά της και απολαμβάνει πια την κάθε στιγμή με τα αγόρια της. Ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης άλλωστε, είναι η προτεραιότητα και των δυο γονιών και αυτό δεν αλλάζει.

Η Φαίη Σκορδά, άλλωστε έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους της και τα Σαββατοκύριακά είναι αφιερωμένα σε αυτούς. Αυτό το σαββατοκύριακο μάλιστα θα είναι ιδιαίτερο μιας και θα γιορτάσει τα γενέθλια του βενιαμίν της οικογένειας. Ναι, ο μικρός Δημητράκης της έκλεισε την Παρασκευή τα 3 του χρόνια και η Φαίη ανέβασε στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας: “Χρόνια πολλά ζωή μου! Σε λατρεύω”. Ενώ, μόλις ένα μήνα νωρίτερα είχε γενέθλια και ο μεγάλος γιος της, ο Γιάννης.

Και ενώ το Σάββατο, λοιπόν, ο Δημήτρης της θα έχει την τιμητική του, η Φαίη αναμένεται να γιορτάσει και την “Ημέρα της μητέρας” αγκαλιά με τα δυο αγγελούδια της”...