Υπόθεση μικρής Μαρίας: Ένας άνδρας πήρε το παιδί, λέει ο παππούς – Στους γονείς ρίχνουν την ευθύνη οι αστυνομικοί | dete

Υπόθεση μικρής Μαρίας: Ένας άνδρας πήρε το παιδί, λέει ο παππούς – Στους γονείς ρίχνουν την ευθύνη οι αστυνομικοί

Την ώρα που οι αστυνομικοί υποπτεύονται τους γονείς της μικρής Μαρίας, ο παππούς της κατηγορεί τους αστυνομικούς για τη στάση τους και επιμένει ότι το παιδί υπήρξε θύμα απαγωγής, πιθανότατα από άτομο που είχε προηγούμενα με τον ίδιο ή τον γιο του.

“Το παιδί το πήρε χέρι και μακάρι με τη μέθοδο του DNA να βρουν ίχνη και να τους ανακαλύψουν” λέει ο παππούς της μικρής Μαρίας.

“Πιστεύω ότι είναι κάποιος άνθρωπος που θεωρεί ότι είτε εγώ, είτε ο γιος μου του έχουμε κάνει κακό”, λέει ο παππούς της μικρής και δηλώνει στους δημοσιογράφους πως η μικρή Μαρία του είπε πως την πλησίασε ένας άνδρας, την πήρε αγκαλιά και της είπε πως θα την πάει στη μητέρα της.

Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος ρώτησε την μικρή εάν το πρωί ήπιε γάλα και εκείνη όπως ισχυρίζεται του απάντησε πως της έδωσαν γάλα. Ωστόσο όπως τονίζει η μικρή δεν μπορούσε να δώσει πληροφορίες για του που την πήγαν.

Οι αστυνομικοί ωστόσο θεωρούν ότι οι γονείς έχουν την ευθύνη για την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Η μικρή Μαρία είναι χαρακτηριστικό ότι επανέλαβε πολλές φορές τη φράση “εσύ με άφησες στο δάσος” στη μητέρα της. Η στάση αυτή του μικρού κοριτσιού σε συνδυασμό με το ψυχολογικό προφίλ της μητέρας, αλλά και ένα μάλλον βίαιο περιβάλλον στο οποίο θεωρούν ότι ζούσε τους κάνει να στρέφουν την έρευνα στις κινήσεις των γονιών.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού που θα δικαστούν απ' το αυτόφωρο επιμένουν ότι το παιδί έμεινε για λίγη ώρα μόνο του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, αρνούνται ότι έχουν την παραμικρή ανάμιξη στην εξαφάνιση και ισχυρίζονται ότι το παιδί είτε χάθηκε είτε έπεσε θύμα απαγωγής.