Υπερτυχερός ο Πατρινός κομμωτής Ανδρέας Ταξιάρχης! Το ΙΧ του γλίτωσε από πυρκαγιά στην Κέρκυρα | dete

Υπερτυχερός ο Πατρινός κομμωτής Ανδρέας Ταξιάρχης! Το ΙΧ του γλίτωσε από πυρκαγιά στην Κέρκυρα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του φάνηκε ο Πατρινός κομμωτής Ανδρέας Ταξιάρχης ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Κέρκυρα και παρ' ολίγο να δει το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο από φωτιά. Πριν από λίγο, ανέβασε στο προφίλ του στο facebook φωτογραφίες από παραλία στην οποία βρισκόταν ο ίδιος για μπάνιο, αλλά ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά με αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες οχήματα λουομένων.

Οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούσαν να φύγουν από την παραλία παραμένοντας εγκλωβισμένοι για τουλάχιστον τρεις ώρες. Απλώς έβλεπαν τα οχήματά τους να καίγονται! Όταν οι πυροσβέστες κατάσβεσαν τελικώς τη φωτιά και οι λουόμενοι ανέβηκαν στο υπαίθριο πάρκινγκ για να μετρήσουν τις ζημιές, ο Πατρινός κομμωτής του "Exte" δεν μπορούσε να πιστέψει πως... μόνο το δικό του ΙΧ είχε γλιτώσει από τη φωτιά!

Το μόνο που είχε προκληθεί ήταν μόνο ελάχιστες υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος. Μάλιστα ο Ανδρέας τράβηξε και τις σχετικές φωτογραφίες δείχνοντας το μαύρο όχημά του που μόνο αυτό δεν καταστράφηκε από την πύρινη λαίλαπα. Και δικαίως έγραψε, μεταξύ άλλων, στον τοίχο του:

"Τα συναισθήματα απ το ζενίθ στο ναδίρ... Να κανεις μπάνιο στη θάλασσα, να εχει φουντώσει η φωτιά εκει που έχεις παρκάρει και να σε ειδοποιούν οτι ολα τα αυτοκίνητα κάηκαν...! Ανεβαίνεις μετά από τρεις ώρες και τελικά βλεπεις ολα τα αυτοκίνητα καμμένα αλλά το δικό σου ...απλα να σε περιμένει να φύγεις!! Πρεπει να ειμαι ο πιο τυχερός".

14

15

16

17