Τόσκας: Η αριστερά είναι η κύρια δύναμη απέναντι στην τρομοκρατία

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό  ΣΚΑΪ παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας έκανε σφοδρή κριτική στην αντιπολίτευση τονίζοντας πως η κριτική που δέχεται ο ίδιος μετά το χτύπημα στην κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έιναι προσπάθεια της αντιπολίτευσης να υποβαθμίσει τις πρόσφατες επιτυχίες της αστυνομίας, δηλαδή την σύλληψη της Πόλας Ρούπα.

«Η αριστερά είναι η κύρια δύναμη απέναντι στην τρομοκρατία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός σημειώνοπντας παράλληλα ότι δεν είναι κάτι καινούργιο οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών αλλά και η κατάσταση στα Εξάρχεια.

Παράλληλα ο κ. Τόσκας υποστήριξε πως υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας, ενώ για την δήλωση του κ. Μητσοτάκης πως θα καθαρίσει τα Εξάρχεια μέσα σε ένα μήνα είναι «πολύ επιπόλαιη» όπως και η αντίληψη ότι «η αστυνομία θέλει αλλά ο υπουργός δεν την αφήνει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι αντιμετωπίζονται σταδιακά τα προβλήματα δεκαετιών που είχαν αφεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις να χρονίζουν και χωρίς αστυνομική παρέμβαση.