Τραγικές ώρες στη Δυτική Αχαϊα: Η διακοπή ρεύματος από την κακοκαιρία έστειλε τρεις ηλικιωμένους στο νοσοκομείο - Ο ένας χαροπαλεύει - Άναψε κερί και κάηκε!

Τραγωδία το βράδυ της Πέμπτης στις Πόρτες και τη Χαραυγή της δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ηλικιωμένοι είδαν τον χάρο με τα μάτια τους από τη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε από χθες στα ορεινά του δήμου, λόγω της κακοκαιρίας.

Όπως μεταφέρει  ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος, δύο εκ των τριών που είχαν μηχανική υποστήριξη και άντεξαν άλλο χωρίς οξυγόνο και μεταφέρθηκε χθες αργά στο νοσοκομείο. Σε ότι αφορά την τρίτη περίπτωση η κατάσταση είναι σοβαρή. Ένας ηλικιωμένος στην προσπάθειά του να πάει τουαλέτα, άψαψε κερί για να μπορεί να βλέπει, αλλά σκόνταψε, έπεσε και το σπίτι του έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Ο ηλικιωμένος Σ. Π. έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Στο μεταξύ ο κ. Ραυτακόπουλος, είπε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία. Και υπογραμμίζει. "Ο Πείρος και η Σαρδηνή, έχουν "φουσκώσει". Τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα στα ποτάμια μας, αν συνεχίσει έτσι θα έχουμε πλημμύρες και καταστάσεις επικίνδυνες. Εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε στο ποτάμι. Έχω ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας, το είπα και στο Συντονιστικό, αλλά προς παρόν δεν έχει γίνει κάτι και εμείς κάνουμε τον Σταυρό μας...". συμπληρώνει ο Αντιδήμαρχος.