Τσίτσικας: Τραγική η κατάσταση των οχημάτων στην Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας Πατρών | dete

Τσίτσικας: Τραγική η κατάσταση των οχημάτων στην Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας Πατρών

Η κατάσταση των οχημάτων σε μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες, όπως αυτή της Άμεσης Δράσης Πατρών κρίνεται, ως δραματική.

Ελάχιστα περιπολικά αξιόμαχα τα οποία μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία καθημερινά  και δίκυκλα τα οποία είναι πέραν της 20ετιας. Όλα αυτά συνθέτουν ένα μείγμα επικίνδυνο για την ασφάλεια των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί και που καθημερινά  δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με πολλές επιτυχίες στην καταπολέμηση της εγκληματικοτητας.

Το φθινόπωρο θα παραδοθούν οχήματα μεσω ΕΣΠΑ πλην όμως έχουν θεματική ενότητα την οδική ασφάλεια και θα διατεθούν σε μεικτά τμήματα ή στην Τροχαια σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση. Θα πρέπει να υπάρξει  και άλλος τρόπος ενίσχυσης με νεα οχήματα σε υπηρεσίες ή να βρεθεί λύση, ώστε να διατεθούν και στην εν λόγω υπηρεσία καινούρια οχήματα κάτι το οποίο θα συμβάλλει στις ακόμα καλυτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη και θα εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τον συνάδελφο.

Ένα είναι σίγουρο ,αν αθροίσει κάποιος το κόστος από τις ετήσιες βλάβες των οχημάτων θα μπορούσαμε να έχουμε προμηθευτεί νέα οχήματα.

Πηγή: bloko.gr