Τσίπρας από Κεφαλονιά: «Διώκουν όποιον δικαστή τολμά να ερευνά τα σκάνδαλά τους» | dete

Τσίπρας από Κεφαλονιά: «Διώκουν όποιον δικαστή τολμά να ερευνά τα σκάνδαλά τους»

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του.
Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο του για περιοδεία στα σοκάκια του Αργοστολίου, τον κ. Τσίπρα περίμεναν κάτοικοι, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην οικονομία, την εργασία και τον τουρισμό από την πανδημία του κορωνοϊού.
Σε συνομιλία που είχε ο κ. Τσίπρας με έναν κάτοικο, ο οποίος του έδειχνε πρωτοσέλιδo της Εφημερίδας των Συντακτών με θέμα την ποινική δίωξη στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, Ελένη Τουλπουλάκη, ο πρώην πρωθυπουργός, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ντροπή. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και λυπάμαι για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για το ΚΙΝΑΛ. Unacceptable».
«Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Εδώ έχουμε φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό, σχεδόν πλήρη έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και δικαστικά πραξικοπήματα. Όποιος δικαστής τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τους φορείς του νησιού στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς, καθώς και με τους δημάρχους Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης.