Τρόφιμα από τον σύλλογο πολιτικών υπαλλήλων ΓΕΣ | dete

Τρόφιμα από τον σύλλογο πολιτικών υπαλλήλων ΓΕΣ

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Συλλόγου των Πολιτικών Υπαλλήλων του Γ.Ε.Σ. Ν. Αχαΐας και των Διοικήσεων των μονάδων της περιοχής μας (Κ.Ε.ΤΧ., 76 Μ.Ε., Στρατολογική Υπηρεσία Δυτ. Ελλάδος και Λέσχη Αξιωματικών) για συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια υπέρ απόρων συμπολιτών μας για τις άγιες ημέρες που ακολουθούν, έγινε χθες 21/12/2015 η παράδοση των συγκεντρωθέντων στην Στέγη Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν μεταφέρθηκαν στην τοπική Εκκλησία και στο Δήμο, ώστε να βοηθηθούν στο έργο τους οι δύο φορείς και να στηρίξουν δημότες που απευθύνονται σε αυτούς για την καθημερινή τους σίτιση.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο Αντιπρόεδρος, ο Ταμίας και η Ειδική Γραμματέας Ισότητας των Δύο Φύλων του Συλλόγου και κλιμάκιο στρατιωτών με επικεφαλής τον Διοικητή της 76 Μ.Ε., ως εκπρόσωπο του Ταξιάρχου κ. Παλαιοκαστρίτη, Διοικητή Φρουράς Πάτρας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας χαιρετίζει αυτή την κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της κρίσης. Επιπλέον, επισημαίνει ότι το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του υπουργείου Άμυνας αποδεικνύει στην πράξη ότι, πέραν των άλλων αποστολών του, επιτελεί και πολυσχιδές κοινωνικό έργο.
Τέλος, ευχόμενο σε όλους για τις άγιες μέρες που έρχονται - με τη γέννηση του Θεανθρώπου και το Νέο Έτος - Χρόνια Πολλά με υγεία, ειρήνη και ευτυχία, υπόσχεται ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα αυτή η κίνηση θα επαναλαμβάνεται και καλεί όλους τους φορείς της πόλης, που επιθυμούν να βοηθήσουν, να προβούν σε ανάλογες ενέργειες.