ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Ομολόγησε την πράξη του ο ανιψιός του θύματος – Τον πυροβόλησε με καραμπίνα για ενδοοικογενειακές διαφορές | dete

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Ομολόγησε την πράξη του ο ανιψιός του θύματος - Τον πυροβόλησε με καραμπίνα για ενδοοικογενειακές διαφορές

Νεώτερη ενημέρωση:

Ομολόγησε πριν από λίγο, στους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, ο 46χρονος ανιψιός του θύματος και δράστης του εγκλήματος στην Δροσιά Αχαΐας .

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπεται με την κατηγορία ότι σκότωσε τον 70χρονο θείο του πυροβολώντας τον με καραμπίνα και πετυχαίνοντας τον στο κεφάλι με "τουλάχιστον δύο φυσίγγια των 9 χιλιοστών" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για πράξη προμελετημένη καθώς το χτύπημα πραγματοποιήθηκε τη μέρα που το θύμα πήρε τη σύνταξή του, προφανώς για να φανεί σαν ληστεία.

Η τραγωδία φαίνεται πως είναι η κατάληξη πολύχρονης ενδοοικογενειακής διαφοράς, καθώς λέγεται και στο παρελθόν ο 46χρονος (και πατέρας δύο παιδιών) είχε απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής, για περιστατικά εξύβρισης σε βάρος του θείου του.

Σε βάρος του σχηματίζεται η δικογραφία προκειμένου να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

 

Ενημέρωση 20:30

Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στον Δήμο Ερυμάνθου βρίσκεται η Ασφάλεια της Πάτρας. Όπως αποκάλυψε το PLP σήμερα το απόγευμα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου και συγκεκριμένα ενός 46χρονου και μάλιστα... συγγενή του 70χρονου θύματος!

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον δύο σφαίρες. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή ακόμα και να μην πρόκειται για φόνο με σκοπό τη ληστεία, αλλά για έγκλημα που ενδεχομένως να σχετίζεται με ενδοοικογενειανές διαφορές.

Πάντως για το θέμα υπάρχει άμεση ενημέρωση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. στο αρχηγείο και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ιο άτυχος Θεόδωρος Μπάτραλης βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στη Δροσιά Αχαΐας, το βράδυ της Πέμπτης.

Η εξαφάνιση του θύματος, δηλώθηκε μια ώρα πριν βρεθεί από την οικογένειά του, η οποία ανησύχησε διότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και γι αυτό άρχισαν να ψάχνουν τον ηλικιωμένο. Παράλληλα, ξεκίνησαν και οι έρευνες από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.