ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανδρας ζωσμένος με εκρηκτικά στο Παρίσι επιχείρησε να μπεί σε αστυνομικό Τμήμα – ΤΡΟΜΟΣ | dete

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανδρας ζωσμένος με εκρηκτικά στο Παρίσι επιχείρησε να μπεί σε αστυνομικό Τμήμα - ΤΡΟΜΟΣ

Οπως μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ένας ένοπλος άνδρας πυροβολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα στο βόρειο τμήμα του Παρισιού.

Νεκρός από σφαίρες αστυνομικών έπεσε ένας άνδρας έξω από αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι. Οπως μεταδίδει σε έκτακτη είδηση το AFP, κρατούσε μαχαίρι και φορούσε γιλέκο ζωσμένο με εκρηκτικά ενώ την στιγμή που προσπάθησε να εισβάλει στο τμήμα φώναζε «Allahu Akbar». To περιστατικό συνέβη στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται το νεκρό σώμα του άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει στο αστυνομικό τμήμα ενώ οι γαλλικές αρχές αμέσως μετά τον πυροβολισμό εναντίον του, έστειλαν ένα ειδικό ρομπότ με κάμερα προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε πάνω του εκρηκτικό υλικό.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο επιτιθέμενος δέχθηκε δύο με τρεις πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο δρόμο και στη συνέχεια περικυκλώθηκε από τις δυνάμεις της τάξης.

Το περιστατικό αυτό σημειώνεται σήμερα που συμπληρώνεται ένα έτος από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τον περσινό Ιανουάριο στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στη γαλλική πρωτεύουσα