Τραγωδία στην άσφαλτο – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο – ΦΩΤΟ | dete

Τραγωδία στην άσφαλτο – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο - ΦΩΤΟ

Τραγικό δυστύχημα έγινε πριν από λίγη ώρα στον κόμβο Καρδαμιτσίων, στη συμβολή της παράκαμψης της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων με την παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, πριν από την σήραγγα προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας, δύο οχήματα της Π.Υ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ο συνοδηγός του οχήματος που κινούνταν στην περιφερειακή οδό να ανασυρθεί νεκρός και σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός, ενώ πιο ελαφρά τραύματα φέρει ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, καταγράφεται η στιγμή που τα σωστικά συνεργεία επιχειρούν στο τόπο του τραγικού δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ως αιτία του τροχαίου φέρεται να είναι η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, τα ακριβή, ωστόσο, αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr, στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν καταγραφεί αρκετά τροχαία ατυχήματα, με αρκετά από αυτά να είναι με σοβαρούς τραυματισμούς.