Το Stylin’ The Beat διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Πάτρα !!! | dete

Το Stylin’ The Beat διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Πάτρα !!!

Το Stylin’ The Beat διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Πάτρα!! Είναι ένα family jam που το διοργανώνουμε εμείς, οι Beat Stylerz, με μόνο σκοπό να περάσουμε καλα. Στο κομμάτι των battles θα έχουμε το 1 vs 1. Θα υπάρξουν κάποια special shows και εννοείται πολλά cyphers!!

Special Shows:
1) Beat Stylerz Breakin Show
2)Mr Riddle Poppin Show
3)Lion Soul Dancehall Show

Awards:
1st Place – 100 euro
2nd place – 50 euro and prizes

Breaking 1 vs 1 :
1)Wisco (Dead Prezz,Soul Flow/Aspropyrgos)
2)Hugo S (Soul Flow/Preveza)
3)Zoob (Mad Squad/Athens)
4)Kidrock (Black Out,Soul Flow/Thessaloniki)
5)Rayo (Patra)
6)Sum1 (Patra)
7)Lil D (Preveza)
8)Ven (Beat Stylerz/Patra)
9)Krilios (Patra)
10)Axel (Beat Stylerz/Patra)
11)Terrorist (Dead Prezz/Aspropyrgos,Athens)
12)Mira (Mad Squad/Athens)
13)Lazy John (Mad Squad/Athens)
14)Not Alone (Beat Stylerz/Patra)
15)Sketchy (Patra)
16)Cyclown (Bassick/Cyprus)

Το πρόγραμμα του event έχει ως εξής:

17:00 DOORS OPEN
17.30 BREAKING 1 VS 1 QUALIFICATIONS FOR TOP16
18:00 LION’S SOUL CREW DANCEHALL SHOWCASE
18:30 BREAKING 1 VS 1 TOP16
19:00 BEAT STYLERZ SHOWCASE
19:15 BREAKING 1 VS 1 TOP8
19:30 MR RIDDLE POPPIN SHOWCASE
19:45 BREAKING 1 VS 1 SEMIFINALS
20:00 1ST SPECIAL EXHIBITION BATTLE
20:15 BREAKING 1 VS 1 FINAL
20:30 2ND SPECIAL EXHIBTION BATTLE

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ CYPHERS!!!!

 

 Γνωρίστε την ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο … Stylin’ The Beat

Είμαστε μία ομάδα που ασχολούμαστε επαγγελματικά με την κουλτουρα της Hip-Hop και το είδος του χορού Break dance στην Πάτρα με την ονομασία Beat Stylerz. Η ιστορία του break dance ξεκινάει την δεκαετία του 70′ στους δρόμους της Αμερικής και το break dance έλυνε ως δια μαγείας τις όποιες διαφορές μεταξύ των συμμοριών.Πέρασε μυνήματα ότι υπάρχουν εναλακτικοί τρόποι να λύσει καποιος της διαφορές του και όχι με την βία διαμορφώνοντας σωστό ήθος και χαρακτήρα σε πολλούς νέους.Αυτο το είδος χορού πλέον εχει εξελιχθεί πάρα πολύ, δημιουργώντας τεράστια events παγκοσμίως έχοντας τεράστια απήχηση σε όλο και περισσότερο κοινό, με τα πιο σημαντικά events αυτά της Red bull.

Αγαπώντας αυτό που κάνουμε και θέλοντας να μεταδώσουμε αυτή τη κουλτούρα στην πόλη μας την Πάτρα διοργανώνουμε μαζί με το Impulse Gym(Αγίου Νικολάου 12) ενα Breaking event στις 24 Απριλίου, το Stylin’ The Beat. Στόχος μας να διασκεδάσουμε και να μεταδώσουμε αυτή τη κουλτούρα σε πολλούς νέους. Να γίνει ένα ευχάριστο διάλλειμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και να αποτελέσει ένα γεγονός που θα ξεχωρίσει και ανεβάσει την πόλη μας την Πάτρα. Το event θα γίνει στη σχολή Just Dance που βρίσκεται στη Ρήγα Φερραίου 180 και Τριών Ναυάρχων.

Ολοένα και περισσότερα άτομα ενδιαφέρονται και αρχίζουν να μαθαίνουν και να παρακολουθούν αυτό το είδος του χορού. Ήδη έχουν ενδιαφερθεί αρκετά άτομα για το event. Και μέσα απο την διαφήμιση θα το προωθήσουμε ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες μέσα απο τοπικά MME. Θα φέρουμε μεγάλα ονόματα απο Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας με σημαντικότερο όνομα τον B-boy Onel ο οποίος ειναι 2 συνεχόμενες φορές πρωταθλητής Ελλάδας, νικητής του Bc One Greece Cypher δύο συνεχόμενες φορές 2014 & 2015. Στο εξωτερικό έχει αρκετές διακρίσεις με αξιοσημείωτες θέσεις το top 4 στο Samurai Battle στη Γερμανία, και το top 4 στο THE NOTORIOUS IBE WORLD FINALS στην Ολλανδία! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 17η θέση παγκοσμίως. Η παρουσία του είναι τιμή μας.