Το Nissan Teatro for Dyaz απευθύνεται στη γενιά των share natives | dete

Το Nissan Teatro for Dyaz απευθύνεται στη γενιά των share natives

Το Nissan Teatro for Dayz που θα εμφανιστεί προς το τέλος του μήνα στην έκθεση του Τόκιο βασίζεται στο K-Car –τα αυτοκίνητα με μήκος έως 3,50 μέτρα που είναι δημοφιλή στην Ιαπωνία- Dayz και απευθύνεται σε νέους.

Πιο σωστά σε πολύ νέους ανθρώπους, που ανήκουν στη λεγόμενη γενιά των share natives. Που έχουν όλη τους τη ζωή online και μοιράζονται τα πάντα μέσω των social media.

Για αυτούς τους πιτσιρίκους και τις πιτσιρίκες που θα βγουν ως οδηγοί στους δρόμους σε μερικά χρόνια, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Nissan έχουν βάλει στο εσωτερικό του Teatro παντού οθόνες αφής και ας μην είναι ακόμα έτοιμη η τεχνολογία για κάτι τέτοιο. Στην ουσία το εσωτερικό του ιδιαίτερου πρωτότυπου της Nissan είναι μια παιδική χαρά για τους share natives, ενώ έχοντας έναν τέτοιο προσανατολισμό το δεν θα μπορούσε παρά να είναι ηλεκτρικό. Χωρίς να γνωρίζουμε πάντως κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με το τελευταίο.

Παράλληλα με το Teatro η ιαπωνική εταιρεία προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων για τα αυτοκίνητα, το οποίο είναι σε μια φάση απομείωσης. Μάλιστα έχει βρεθεί και ένας ειδικός όρος για αυτό, στα ιαπωνικά: kurumabanare, που σημαίνει διαχωρισμός από τα αυτοκίνητα.