Το DNA θα μαρτυρήσει την σύνδεση του «Δράκου» με τη δολοφονία της Αγραφιώτου | dete

Το DNA θα μαρτυρήσει την σύνδεση του «Δράκου» με τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Το γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου και συλλέχθηκε από την αστυνομία χθες το πρωί θα είναι αυτό που θα «μαρτυρήσει» αν τελικά υφίσταται «σύνδεση» ανάμεσα στον «Δράκο του Αμαρουσίου» και στο τραγικό έγκλημα της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση σημειώνουν ότι ο νεαρός θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της Αγραφιώτου. 

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, διατυπώνουν τις ενστάσεις τους, καθώς ο «Δράκος» άρχισε να δρασε μεταγενέστερο χρόνο από την διάπραξη της δολοφονίας της γυναίκας.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες ο «γρίφος» του DNA θα λυθεί, είτε αποκαλύπτοντας τον δολοφόνο, που είναι, ήδη, στα χέρια της αστυνομίας, είτε δίνοντας έναυσμα για περαιτέρω έρευνες.

Ο 30χρονος δράκος, πάντως, ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί τελικά τη Δεύτερα, με τις κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι.

Ο νεαρός, που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για κατά συρροή απόπειρα βιασμού και παράνομη οπλοφορία, οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 10 το πρωί, ενώπιον του 27ου τακτικού Ανακριτή για την απολογία του. Ωστόσο, ο συνήγορος του ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό περισσότερο χρόνο, ώστε ο εντολέας του να προετοιμάσει τις εξηγήσεις που θα δώσει για όσα του καταλογίζονται.

Έτσι ο κατηγορούμενος θα επανέλθει στα δικαστήρια της Ευελπίδων τη Δευτέρα το πρωί.

Σημειώνεται ότι κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στα δικαστήρια σήμερα, ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.