Παρασκευή, 15.10.2021, 10:46 μμ

Το ArtWalk επιστρέφει ξανά, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, και μαζί του ξεκινάει και η 4η τοιχογραφία στην Πάτρα!

02.09.2020 / 11:04
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20

Η τέταρτη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 ξεκινά την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στην οδό Γεωρ. Ολυμπίου 90 στην Πάτρα από τον διάσημο καλλιτέχνη της street art, EDMON1419.

 

Ο EDMON1419 έρχεται από την Κύπρο, όπου ζει και εργάζεται, και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή τοιχογραφία- που ανήκει στις θεματικές τοιχογραφίες της φετινής διοργάνωσης- στον αστικό ιστό της Πάτρας.

 

Οι ιδιαίτερες τοιχογραφίες που δημιουργεί στο δημόσιο χώρο, με τις ρεαλιστικές συνθέσεις, τις έντονες αντιθέσεις και τα μεγάλα ρεαλιστικά πορτρέτα του, τον κατατάσσουν στους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο EDMON1419, έχοντας 10 χρόνια εμπειρίας στη street art, έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, ενώ έχει συνεργαστεί και «διακοσμήσει» με τα χαρακτηριστικά έργα του πολλές επιχειρήσεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Λονδίνο, καθώς και έχει συμβάλει σημαντικά στην εξοικείωση των παιδιών και των εφήβων με την τέχνη του graffiti στην Κύπρο, μέσω του διδακτικού του έργου σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

 

Για την τοιχογραφία που θα δημιουργήσει στο πλαίσιο του ArtWalk 5, εμπνέεται από την μουσική και από μία πολύ σημαντική προσωπικότητα της κλασσικής μουσικής με τεράστιο έργο και επιρροή!

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον EDMON1419, μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε από κοντά την δημιουργία της τοιχογραφίας, να γνωρίσετε τον καλλιτέχνη και το έργο του και να μαντέψετε αυτό που θα απεικονίζει η τοιχογραφία!

ΤοArtWalk 5 τελεί υπό την συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,

την θερμή βοήθεια των χρυσών χορηγών: Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων) και VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και

του μεγάλου χορηγού: Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ).

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε:

στην ιστοσελίδα μας www.artinprogress.eu,
στο Facebook (Art In Progress) (ArtWalk) ή

το instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα