Το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του | dete

Το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 9 Φλεβάρη 2020 στις 11 το πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα.

Στην εκδήλωση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα παρουσιαστούν όλα τα τμήματα  με περισσότερους από 1000 χορευτές-τριες ηλικίας 5 έως …. 105 χρόνων! Με την φρεσκάδα,  την ζωντάνια, την αποφασιστικότητα για μια καλύτερη ζωή που διαθέτουν μικροί και μεγάλοι, θα χορέψουν χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα, συνοδευόμενοι από την Ορχήστρα του Γιώργου Ζιώγα που έρχεται από την Αλεξανδρούπολη μαζί με τους Βαγγέλη Δωρόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο, Ιωάννη Κοτσάμπαση, Μιχάλη Κυριακίδη, Νίκο Ζάρκο.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Ορχήστρα από το Χορευτικό του Δήμου της Πάτρας, με μαέστρο την Δήμητρα Αψώμοτου, που θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα πλαισιωμένη από το χορευτικό σε  ιδιαίτερες χορογραφίες.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό το οποίο και φέτος αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών, προσφέροντας παράλληλα δύναμη και έμπνευση σε δασκάλους, στελέχη και μέλη για την συνέχεια.