Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που παραλίγο να της κοστίσει την καριέρα της | dete

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που παραλίγο να της κοστίσει την καριέρα της

H 30χρονη μελαχρινή καλλονή και κριτής του Greece’s Next Top Model είναι περήφανη για τη διεθνή καριέρα της και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Αναφέρεται συχνά στη δουλειά της στη Νέα Υόρκη και δικαίως το κάνει, αν λάβουμε υπόψην την ανατρεπτική πορεία της ως εκεί. Η αποκαλυπτική συνέντευξή της στο Tv Έθνος ικανοποίησε επιτέλους την περιέργειά μας για το πως εν τέλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφτασε και δούλεψε στο “Μεγάλο Μήλο”.

Πώς αποφάσισες να φύγεις για το εξωτερικό;

«Στην Ελλάδα εξαρχής τα πράγματα πήγαν καλά. Η πρώτη πρόταση, λοιπόν, ήρθε από τη Γερμανία. Πήγα για τρεις μήνες. Μου έκλεισαν δουλειές για τρεις μήνες. Ήμουν χωρίς ρούχα, χωρίς τίποτα (γέλια). Επόμενος σταθμός ήταν το Μιλάνο, όπου κλείστηκαν πολύ καλές δουλειές. Εκεί έγινε η συνεργασία με τους Dolce & Gabbana και πολλά περιοδικά. Ήμουν στο καλύτερο γραφείο. Είχαν βέβαια μεγάλες απαιτήσεις…»

Πιέστηκες;

«Πολύ. Από το Μιλάνο έφυγα απογοητευμένη. Έπαθα μια μόλυνση στο πρόσωπο και το γραφείο δεν στήριξε την απόφασή μου να σταματήσω για λίγο τη δουλειά. Αν φύγεις τελειώνεις και για το γραφείο και για τον πελάτη. Είχα κουραστεί. Δούλευα δύο χρόνια χωρίς ρεπό. Δεν με άφηναν να φύγω. Μίλησα λοιπόν με την Έλενα και σε τρεις ώρες είχαν τακτοποιηθεί όλα. Ξεκίνησα τη θεραπεία μου και ευτυχώς δεν έμειναν σημάδια στο πρόσωπό μου.»

Και πώς επανήλθες;

«Eίχα μπει blacklist στο εξωτερικό. Όμως ήρθε πρόταση από το Παρίσι από το Ford Models. Πήγα λοιπόν εκεί και γνώρισα συμπτωματικά το διευθυντή του Ford Models στη Νέα Υόρκη. Έμεινα για μερικούς μήνες στο Παρίσι και στη συνέχεια είπα «ας δοκιμάσω στη Νέα Υόρκη». Οι πρώτοι τρεις μήνες έγιναν έξι χρόνια και έχω πια να σου πω ότι μου ταιριάζει πολύ η Νέα Υόρκη.»

Αποδεικνύεται πως τελικά η Ηλιάνα είχε δίκιο να ενθαρρύνει τις υποψήφιες διαγωνιζόμενες όταν εισέπρατταν ένα “όχι” από τους κριτές, λέγοντας τους πως όταν «κλείνουν» κάποιες πόρτες «ανοίγουν» άλλες. Η περίπτωση της Σταρ Ελλάς 2011, είναι πραγματικά η εφαρμογή του butterfly effect στην αληθινή ζωή και μας διδάσκει ότι τελικά κάθε εμπόδιο είναι για καλό.