Το Σάββατο 26/9 στην Πλαζ, Παιδικός Κρυμμένος Θησαυρός

23.09.2020 / 5:11
mjhpiholcm5f6a1a6f244f4

Στο πλαίσιο του «Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού» που είναι σε εξέλιξη από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και αποτελεί μια από τις δράσεις του έργου SPARC, το οποίο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020», θα πραγματοποιηθεί Παιδικός Κρυμμένος Θησαυρός που διοργανώνεται από το πλήρωμα 159 που ήταν ο νικητής του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού.

Το κλασικό παιχνίδι του Πατρινού Καρναβαλιού, το οποίο συντέλεσε στη δημιουργία των πληρωμάτων, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από ένα Καρναβαλικό Φεστιβάλ στην Πάτρα. Το πλήρωμα 159, οι νικητές του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού, διοργανώνουν λοιπόν ένα παιχνίδι για παιδιά, ηλικίας 7-13 ετών, με παιχνίδια, γρίφους, πλοήγηση και εύρεση κρυμμένου θησαυρού, μία μικρογραφία όλων των δράσεων του παιχνιδιού των μεγάλων προσαρμοσμένη για παιδιά, που έχει σκοπό να διασκεδάσει, να αναπτύξει συνεργασίες και να μεταφέρει το καρναβαλικό κλίμα στους μελλοντικούς καρναβαλιστές!

Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού θα λάβει χώρα στην Πλαζ ΕΟΤ – Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Ο χώρος όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έχει διαμορφωθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις αποστάσεις. Για τους μεγάλους, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος εκτός του χώρου παιχνιδιών που θα μπορούν να κάτσουν, ενώ τα παιδιά θα βρίσκονται στις κερκίδες που έχουν τοποθετηθεί εντός του εκπαιδευτικού πάρκου.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και το Φεστιβάλ Θεάτρου υλοποιούνται από το Δήμο Πατρέων στο πλαίσιο του έργου SPARC και η διοργάνωση των δράσεων υποστηρίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (Συνδεδεμένος Εταίρος του Έργου).

Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα πρέπει να είναι προκαθορισμένες από πριν, και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές για ομάδες και όχι για μεμονωμένα παιδιά, έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής στο Καρναβαλικό Γραφείο ή ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: docs.google.com/forms

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα