Το πρώτο είναι το πιο δύσκολο | dete

Το πρώτο είναι το πιο δύσκολο

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι στον όμιλο για το Κύπελλο Ελλάδας την Πέμπτη στην Ξάνθη με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και για την Παναχαϊκή το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι το μεθαυριανό. Δεν είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το πιο δύσκολο, αλλά το ματς με τον Άρη Αβάτου. Και είναι το πιο δύσκολο γιατί είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει. Που είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά που θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης Αβάτου και το απέδειξε αφού απέκλεισε τον Πλατανιά. Αλλά αν η Παναχαϊκή θέλει να φτάσει στο ματς με τον Λεβαδειακό στην Πάτρα να παίξει τελικό πρόκρισης πρέπει να κερδίσει την Πέμπτη. Είναι μεγάλη υπόθεση το ματς της Πέμπτης στην Ξάνθη.

Και από αγωνιστικής αλλά και από ψυχολογικής πλευράς για την Παναχαϊκή. Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζεις, στέλνεις μήνυμα στους αντιπάλους σου ενόψει του νέου πρωταθλήματος, ανοίγεις διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης, ελπίζεις σε σημαντικά έσοδα στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό εντός για το Κύπελλο και κυρίως φτιάχνεις τον κόσμο σου.

Γι αυτό το μεθαυριανό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία. Γι αυτό και το πρώτο παιχνίδι του Ομίλου είναι το πιο δύσκολο για την Παναχαϊκή από όλες τις πλευρές.