Το πρώτο δημόσιο «μήνυμα» της γυναίκας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο! | dete

Το πρώτο δημόσιο «μήνυμα» της γυναίκας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο!

Κρίσιμα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη θα είναι τα επόμενα 24ωρα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή, το ατύχημα συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος στην προσπάθεια του να προσπεράσει λεωφορείο έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός που τον περιέθαλψε τις πρώτες πρωινές ώρες δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί εάν φορούσε κράνος ή όχι.

Το χειρουργείο στο κεφάλι στο οποίο υποβλήθηκε ο παρουσιαστής διήρκεσε οκτώ ολόκληρες ώρες και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Ο παρουσιαστής, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του στη Βάρη όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών.

Την ίδια ώρα η γυναίκα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη αντιδράει πρώτη φορά για το περιστατικό ανεβάζοντας μία φωτογραφία που είναι ο Κωνσταντίνος, αυτή και το 6χρονο παιδάκι τους. Μία πολύ τρυφερή κίνηση, ωστόσο δεν απάντησε σε κανέναν για την κατάσταση υγείας του άντρα της από τα χιλιάδες μηνύματα που έχει λάβει.